Hit sezone: Čas je za (čisto) kratke hlače

Končno lahko zlezemo iz trenirk!

21.4.2021 ob 5:40 | Foto: Mango, Instagram | Avtor: E. N.

Hit sezone: Čas je za (čisto) kratke hlače

Pred nami je najbolj sončen, topel in igriv del leta in čas je, da se oblečemo bolj sproščeno. Spomladanski trendi so nas že navdušili nad živimi barvami in razigranimi vzorci, poletje pa s seboj prinaša še nekaj gole kože. Uganeš, kateri bo eden izmed temeljnih kosov poletne garderobe?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Kratke hlače, seveda!

Poletni vročini je pač treba nekako kljubovati in navadno si pomagamo tako, da se oblečemo čim bolj lahkotno. Kratke hlače seveda omogočajo, da pokrijemo le najnujnejše, že od nekdaj pa prihajajo v najrazličnejših izvedbah. Do sedaj navadno niso nosile glavne vloge poletnih outfitov, to sezono pa bomo z njimi pritegnile še posebno veliko pozornosti. Pisane bodo, kratke in celo … PLETENE!

Čeprav poletja navadno ne povezujemo s pleteninami, bodo letos v ospredju pletene kratke hlače, ki pa bodo seveda krojene tako, da nam v njih ne bo prevroče. Zaradi visokega pasu in čisto kratkih hlačnic bi jih lahko skoraj da ne primerjali s krojem retro kopalk. Skratka, s kančkom nostalgije bodo videti nadvse šik, kombiniraš pa jih lahko na kar nekaj izjemno modnih načinov.

Najbolj viden je seveda enobarvni trend, ki navdušuje že zadnjih nekaj modnih sezon. Kratke hlače bomo tako tudi to obdobje z veseljem nosile v kombinaciji z ujemajočim se topom. Ali celo lahkotno jopico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pull&Bear (@pullandbear)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pull&Bear (@pullandbear)

Kratke hlače bodo videti odlično tudi v družbi srajce ali bluze. Samo predstavljaj si, kako ljubko se lahko ujamejo pisane kratke hlače z odpeto belo srajco, pod katero se skriva zgornji del kopalk. Nadvse poletno!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bershka (@bershka)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stradivarius (@stradivarius)

Lahko si misliš, da so nov trend lahko preizkusile že marsikatere hollywoodske zvezdnice in znane modne blogerke. Manekenka Kendall Jenner je nadvse modno dolžino kratkih hlač v kombinaciji zlatega topa nosila že za lanski božič. Tudi Chiaro Ferragni smo že videli v kratkem dvodelnem pletenem kompletu, trend pa obožuje tudi Gigi Hadid.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Pri Zari so si jih zamislili v neštetih izvedbah. Od enobarvnih pletenih različic, pa vse do elegantnejših krojev. V to, da nam bodo na dopustu prišle še kako prav, sploh ni dvoma. Da jih oblečemo za v mesto, pa bomo zbrale še malce poguma. Zakaj pa ne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Preberite še: Pet modelov dizajnerskih torbic, ki so dobra naložba

Morda vas zanima tudi: To modno sezono se vračajo visoke petke – najraje bomo nosile ta model


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)