Navdih za stajling: v nežni poletni obleki kot blogerka Maja Malnar

Tokratni navdih za poletni stajling smo poiskali pri Maji Malnar, eni najuspešnejših slovenskih blogerk, ki so svojo kariero ustvarile v tujini.

17.6.2019 ob 4:02

maja_malnar.jpg

Maja Malnar je Slovenka, ki jo boste srečali vsepovsod drugod kot v Sloveniji. Načeloma živi v Londonu, a še zdaleč ni vedno tam. Trenutno je recimo na grškem otočku Mikonos, nato bo skočila v Milano, se vrnila v London in spet letela nazaj v italijanski Como. Njenemu urniku je precej težko slediti, saj se kdaj zgodi tudi, da v enem tednu obišče po pet držav.

Začela je kot blogerka, danes pa s krepko čez 600 tisoč sledilci na Instagramu velja za uspešno influencerko, ki potuje in služi po vsem svetu. Sodeluje z velikimi znamkami kot so Estée Lauder, vabijo jo na pretižne dogodke od filmskega festivala v Cannesu (od koder je spodnji stajling), do lansiranj novih kolekciji velikih modnih in lepotnih znamk … Nosi oblačila velikih, kot sta Chanel in Valentino in njeno življenje je – vsaj na Instagramu – precej glamurozno.

Da so konstantna potovanja, ure na letalih in prevozih lahko utrujajoči, kdaj prizna tudi sama. Vsekakor pa moramo priznati, da je kljub jetlagom, vsakič videti odlično.

Navdih za poletno opravo smo tokrat poiskali kar v enem od njenih lahkotnih stajlingov, ki jih je nosila v Cannesu, podobne cvetlične obleke pa poiskali tudi v naših trgovinah.

Avtor: F. M.
Foto: Maja Malnar/Instagram, promocijsko gradivo

PREBERITE ŠE: FOTO: Najlepši slamniki za poletje 2019 ALI Štiri dame nad 40 let, ki jim morate slediti na Instagramu

Priporočamo tudi: Trend čudovitih dnevnih sob iz sedemdesetih: vkopane zofe


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)