Najuspešnejša slovenska manekenka ustvarila čudovite maske

Kreativni um Valerije Kelava: Maske kot modni dodatek

21.5.2020 ob 5:55 | Foto: Tomaž Šantl | Avtor: T. M. (revija Suzy)

Najuspešnejša slovenska manekenka ustvarila čudovite maske

Valerija Kelava ni samo daleč najuspešnejša slovenska manekenka vseh časov, ampak tudi prodorna podjetnica. S partnerjem in oblikovalcem Urošem Belantičem sta ustvarila svojo blagovno znamko oblačil za ženske in jo poimenovala Just A Corpse. Njuni bodiji, dresi, ženstvene majice, kopalke in spodnje perilo so hitro postali hit med ljubiteljicami kakovostnih kosov oblačil.

Pri tem ni zanemarljivo, da je Valerija že skoraj desetletje obraz, ki je krasil številne svetovne kampanje, prestižne magazine, sprehodila se je po brvi vseh vplivnih modnih imen na svetu. Svoje bogate izkušnje je združila z Uroševo vizijo in skupaj sta z vztrajnostjo ter domiselnim dizajnom vzbudila pozornost na različnih trgih. Oba zagovarjata estetiko, kar dokazujeta v novi kolekciji, v katero sta k potiskanim materialom iznajdljivo vključila še zaščitne maske.

Te so sicer sinonim grozečega nam virusa, vendar v čutni in romantični zgodbi delujejo kot nepogrešljiv modni dodatek. Medtem ko želijo nekateri iz koronakrize čez noč skovati čim več dobička, je slovenski izdelek premišljeno in z veliko dobrega okusa postavil nove modne smernice.

Maske v novi kolekciji majic, dresov in kopalk delujejo kot inovativen modni dodatek.

 

Slovenski izum vse bolj prodira na svetovni trg.

 

Valerija Kelava se je večkrat znašla na naslovnici revije Vogue, v reklamnih oglasih za Givenchy in druge prestižne multinacionalke. Zdaj pa se že tri leta podpisuje pod lastno blagovno znamko Just A Corpse.

 

Preberite še: 20 trikov za urejen dom, ki bi jih moral poznati vsak 30-letnik

Morda vas zanima tudi: Kaj je spalna ločitev … in zakaj bi morali razmisliti o njej


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)