Najnovejši hit barvanja – pastelni odtenki

Hit letošnje jeseni so pastelni odtenki.

19.9.2015 ob 8:00

lasje_micna_2.jpg

Na svetlejšo barvno podlago nanesemo barve od rožnate in vijolične do modre in zelene.

Že slediš Mični na Facebooku?

Pastelni odtenki pristajajo tako romantičnim dekletom kot tudi uporniškim divam. Nanesemo jih lahko le na konice ali pa s prameni dosežemo nežno prelivanje.

lasje_pasteli.jpg

Se ne morete odločiti za pravi odtenek? Nič hudega, v Lassani priporočajo kombinacijo dveh ali treh različnih barv. Tako bomo v jesen zakorakali igrivo in mladostno. Za najbolj drzne priporočamo sive odtenke, ki jih že lahko videvamo na modnih brveh v tujini.

Za vse, ki se ne barvajo, je primerna tehnika »glossing«, kjer s prosojnim prelivom dosežemo svilnat lesk las, kot pri sveže barvanih laseh, osnovna barva pa ostane vaša naravna barva. Barvni prelivi so za razliko od barv semi-permanentni in se čez čas izperejo.

lasje_micna1.jpg

Zgrešile pa ne boste niti s tehniko barvanja balayage, ki je še vedno modni »must have«. Gre za tehniko barvanja, pri kateri so konice las svetlejše, na kar naknadno dodatno po celotni dolžini naredimo pramena. Look je primeren za vse dame, ki prisegajo na bolj naraven in plažni videz. S to tehniko boste pridih poletja prenesle še na jesen.

lasje_glossing.jpg

Avtorica: Mična

Foto: Lassana


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)