Najlepše kopalke za poletje 2020 (FOTO)

Najbolj modne kopalke tega poletja kličejo k vračanju k naravi.

5.6.2020 ob 5:55 | Foto: arhiv proizvajalcev | Avtor: Ajda Janovsky

Najlepše kopalke za poletje 2020 (FOTO)

Živalski vzorci, rastlinski potiski, zemeljske barve – najbolj modne kopalke poletja 2020 kar kličejo k vračanju k naravi. Vanje se boste zaljubili predvsem po zaslugi krojev, ki laskajo prav vsaki postavi.

V letošnjem naboru modnih kopalk najdemo pestro izbiro barv, vzorcev in krojev. Med bolj priljubljenimi so kopalke v zemeljskih barvah z živalskimi ali rastlinskimi vzorci in iz blaga s teksturo, kakršne so se nosile v 50. letih prejšnjega stoletja. Lahko so enodelne ali dvodelne, celo z dolgimi rokavi.

Če se kdaj pritožujemo, da se tisti, ki ustvarjajo modo, preveč prepuščajo domišljiji in pozabljajo na to, kako je videti normalno žensko telo, tega ustvarjalcem, ki so si zamislili letošnje kopalke, res ne moremo očitati. Modni kroji poudarijo atribute in skrijejo pomanjkljivosti, med različno oblikovanimi modeli pa lahko najdemo ravno pravšnjega za prav vsako postavo.

Visok izrez za dolge noge

Če vas narava ni obdarila z zelo dolgimi nogami, se boste razveselili vrnitve kopalnih hlačk z visokim izrezom, ki noge optično podaljšajo, hkrati pa naredijo boke na videz bolj vitke. Majhne prsi bodo videti večje v spet modnih modrčkih z žico, ki bodo prišli prav tudi tistim z velikimi prsmi, saj omogočajo dodatno oporo. Modne kopalke z volančki niso le očarljive, temveč tudi nadvse praktične za vsako postavo, saj glede na to, kje so volančki, poudarijo oziroma na videz povečajo dele telesa.

 

Če imate široka ramena in si želite narediti postavo bolj enakomerno, si omislite kopalke z volančki na hlačkah, za videz širšega zgornjega dela, nosite kopalke z volančki okoli ramen. Trebuh odlično prikrijejo zelo modne nagubane kopalke, prav tako bikini, katerega spodnji del ima visok pas.

Nagubane kopalke nas rešujejo

Nagubano blago je na splošno eden najboljših načinov za prikrivanje kakega odvečnega kilograma ali dveh.

Podoben učinek lahko dosežemo z letošnjimi vzorčastimi celimi kopalkami, saj so vzorci večinoma drobni. Ne pozabimo niti na cele kopalke na eno ramo, v katere smo se lahko zaljubili že lani poleti. Z asimetričnim zgornjim delom pritegnejo pozornost in odvrnejo poglede od spodnjega dela telesa, ki ga mnoge ženske na sebi ocenjujejo kot še posebno problematičnega.

Izjemno vitke, deške postave brez oblin bodo videti bolj ženstvene v celih kopalkah z nepričakovanimi izrezi na trebuhu, ki so prav tako ena letošnjih modnih zapovedi na področju kopalne mode.

Naš izbor čudovitih kopalk najdete v GALERIJI!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)