Modna oblikovalka šokirala splet. Je možno, da je stara 70 let?

Vera Wang je povzročila nemalo vprašanj in šokirala splet z objavo mladostnih fotografij.

15.5.2020 ob 6:00 | Foto: Reuters Pictures, Instagram | Avtor: E. N.

Modna oblikovalka šokirala splet. Je možno, da je stara 70 let?

Prav si prebrala, oblikovalka poročnih oblek, za katerimi vzdihujejo vsa dekleta sveta, šteje 70 let!

Šokirana? Tudi mi smo bili, ko smo pred dnevi prebrali naslov ob fotografijah modne oblikovalke  Vere Wang, ki je razkrival njeno starost. Vera je namreč na instagram profilu sledilcem pokazala svojo zavidanja vredno postavo, odeta le v športni modrček in kratke hlače. Dolge gladke noge, s kakršnimi se lahko pohvalijo vrhunske manekenke, ozek pas in izklesane trebušne mišice. Na fotografijah ni sledi o kakršnih koli gubah, znamenjih ali strijah, s katerimi se sicer bori skoraj cela človeška populacija tega sveta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Na spletu je seveda zašuštelo in objave nejevernih uporabnikov twitterja in instagrama so se pričele vrstiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

»Prosim? Vera Wang jih ima 70? To je nemogoče!«, »Kje lahko tudi jaz dobim njen eliksir mladosti?« in »Kako do takšnega trebuha, kot ga ima Vera? Kakšna je njena skrivnost?«, so se glasile objave na spletnih omrežjih, dan za tem pa tudi naslovi v vseh večjih svetovnih medijih. V času, ko so lepotni posegi sicer dostopni, a hitro opaženi, vsi vemo, da se na telesu marsikaj popraviti, a nekako smo se skupaj tudi že zavedeli in sprijaznili, da se bomo, kljub vsemu, gotovo enkrat postarali in da so gube, strije in podobni pojavi na našem telesu pač neizogibna prihodnost vsakogar izmed nas. Vseh, razen Vere Wang, bi se lahko popravili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

 

Modna oblikovalka je namreč na fotografijah videti tako mladostna, da ji marsikdo ne bi pripisal niti 30, kaj šele 70 let. A ker je na svetovni modni sceni več kot prisotna že desetletja, pred tem pa se je profesionalno ukvarjala tudi z drsanjem, gre sedmici pač verjeti. Na dvomljive komentarje o svojih letih se je na twitterju odzvala tudi sama ter kratko in jedrnato zaprla usta vsem, ki jim je brada ob pogledu na njene fotografije padla do tal. »Fact check: Truth,« je zapisala na svojem profilu oziroma v prevodu v enem stavku povedala, da so ugibanja o njeni starosti resnična in da, čeprav ne moremo verjeti svojim očem in ušesom, v resnici gre za gospo s sedemdesetletnimi življenjskimi izkušnjami in ne za mlado najstnico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Lepotne operacije ali skrivnostni eliksir mladosti?

Takšnega telesa bi zagotovo želeli prav vsi in ker naj to ne bi bilo posledica lepotnih operacij, je uporabnike zanimala njena skrivnost za mladosten videz. Newyorška oblikovalka kitajskih korenin se je tudi na takšna vprašanja odzvala osebno, a ponovno s kratkim in jedrnatim odgovorom. »Delo, spanje, vodkin koktajl in ne veliko sonca,« je zapisala v odgovor na vprašanje ene izmed uporabnic twitterja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

 

Ker se njena rutina sliši čisto preveč preprosta, da bi verjeli, da prinaša takšne rezultate, se je na twitterju pojavila tudi želja, da Vera svetu zaupa, kakšen čarobni napoj ji zagotavlja takšno mladostniško telo, na katerega je šaljivo odgovorila, da si največkrat privošči dietno coca colo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

 

Njene nasvete si bomo seveda zapomnili in jih preizkusili tudi v praksi, čeprav smo prepričani, da za njenim videzom stoji še marsikatera skrivnost. Mladost gre morda pripisati tudi njenim kitajskim koreninam, predvsem pa zagotovo veliko časa posveča skrbi za svoje zdravje in telo. Upamo, da bomo tudi mi nekoč pri sedemdesetih takole ponosno razkazovali svoje dolge noge, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Vera Wang je sicer kar 17 let posvetila delu za modno revijo Vogue, leta 1987 pa jo je pod svoje okrilje vzel Ralph Lauren, kjer je delovala dve leti, preden se pri 40. letih odločila za samostojno karierno pot. Njena znamka tako praznuje že častitljivih 30 let izdelave enih izmed najlepših in luksuznih poročnih oblek na svetu, v kratkem pa bo Vera praznovala tudi sama. 27. junija namreč praznuje svoj 71. rojstni dan.

Preberite še: Jan Brovč odkrito z Ulo: V resnici res ne maram pozornosti

Morda vas zanima tudi: Janja Videc odkrito z Ulo: V njenem DNK-ju obstaja čarovniški zapis


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)