Modna biblija je razsodila: Dekolteji so dokončno iz mode

Pozabite na dekolteje in močno podložene nedrčke, prave modne mačke pozornost pritegnejo drugače.

5.11.2016 ob 6:00

1.jpg

Globokim dekoltejem je v svetu mode dokončno odklenkalo, so razsodili pri modni bibliji Vogue. A to ne pomeni, da gospodične ne bodo več kazale gole kože, to bodo počele le na drugih mestih.

Namesto prsi zdaj gledamo noge, rame, hrbte in popke

Namesto razgaljenega dekolteja svet mode pozdravlja razgaljena ramena in noge, veliko pozornosti pa so spet deležni tudi razgaljeni popki. Če smo se še pred kratkim v smehu spominjali majčk, ki so se končale nad popkom, so te spet nadvse priljubljene. A brez dekolteja, nekatere se v zgornjem delu celo končajo kot puli. Globoki izrezi so se iz sprednjega dela telesa prestavili na zadnjega, saj so odprti hrbti pravi modni hit, v modi pa so spet zgornji deli, v katerih kažemo rame.

2.jpg

Slovo od dekolteja se pozna tudi pri ponudbi nedrčkov

Če ne verjamete napovedim, pokukajte v dobro obveščene prodajalne spodnjega perila. Debelo podložene push-up modrčke izpodrinjajo udobnejše, mehke in naravne oblike. Bralette, mehki modrčki iz blaga in veliko čipk so letošnji hit spodnjega perila, njihova prodaja pa je poskočila za več kot 300 odstotkov.

--> Preberite še: Top 20 bralette nedrčkov

Kakšne majčke, tope in obleke, ki zanemarjajo dekolteje, so izbrale obiskovalke tednov mode v Londonu, Parizu, Milanu in New Yorku, preverite v galeriji.

Avtor: F. M.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)