Kendall in Kylie sta navdih za novo kolekcijo našli v otroštvu

Nostalgična kolekcija oblačil ponuja vse.

9.8.2016 ob 7:30

lendall kylie.jpg

Sestri Jenner, ki sta rojeni v drugi polovici devetdesetih, sta očitno dobro preučili takratno modo. V svet sta namreč v sodelovanju z ameriško znamko PacSun poslali kolekcijo, pri kateri sta črpali navdih prav iz let svojega otroštva. Jesensko kolekcijo sta Kylie in Kendall poimenovali Golden Child, nostalgična zbirka pa vključuje praktično vse od kavbojk do oblek in prikupnih topov.

Navdih sta našli v rodni Kaliforniji, njuna nova kolekcija pa je precej bolj razigrana od preteklih. Več kot sto kosov bosta javnosti pokazali v dveh delih – drugi pride na vrsto v začetku septembra. Kolekcija ima pridih sloga »nazaj v šolo (back to school)«, saj vključuje preproste, zabavne in nosljive kose z retro dodatki, ki so spet modni, prav tako je poudarek na minimalizmu, čistih linijah in urbanemu šiku. Vsak kos daje možnost kombiniranja, pa naj gre za obleke s cvetličnim potiskom ali udobne jakne.

gnhhh.jpg

Kendall je povedala, da se ji nikoli sploh ne zazdi, da bi jima lahko zmanjkalo navdiha, saj sta odraščali v barviti Kaliforniji in bili vedno obkroženi z zanimivim okoljem, Kylie pa je dodala, da jima je PacSun dovolil v kolekcijo vključiti njuni različni modni osebnosti. »Za PacSun sva ostali zvesti življenjskemu stilu Los Angelesa, ki je za naju tako naraven,« sta dodali.

Čeprav v Evropo za zdaj še ne dostavljajo, pa naj ti bo to navdih za prihajajočo jesen. Gre namreč za kose, ki so ljubki in primerni tudi za običajni vsakdan ter jih lahko kombiniraš na tisoč in en način.

Kendall_Kylie_Jenner_Pacsun_fall_2016_collection2.jpg

Avtorica: Mo. S.
Foto: PacSun


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)