Kako ugotoviti, ali so kavbojke pretesne

Tesno oprijete kavbojke ima v svoji omari skoraj vsaka, a nakup še vedno ostaja pravi izziv.

11.4.2015 ob 6:30

MilanostrS14076bg.jpg

Oprijete kavbojke, ki jih v angleščini imenujejo skinny jeans, so že nekaj let modni hit, ki je okužil skoraj vsako dekle in v trendu ostaja kljub temu, da so se v ospredje spet prebile hlače na zvonec.

A tudi pri tem trendu je zelo pomembno, da se hlače lepo prilegajo in se upošteva dejstvo, da so tesno oprijete lahko hitro pretesne. Če ne prej, lahko do tega spoznanja pridete, ko se vidite na fotografiji. Kako se temu izogniti? Ob naslednjem nakupu upoštevajte tele nasvete ...

Največ pove pas, zato bodite pozorni, kako se odziva na nove kavbojke. Če vas zareže v boke in trebušček, poleg tega pa so hlače še neudobne, je to prvi znak, da so pretesne. Kupite številko večje.

Preizkus sedenja ali počep. Ko v kabini hlače oblečete in prestanejo test pasu, se poskušajte usesti. Kakšen je občutek, ko naredite počep? Če vam je neprijetno, pomerite večjo številko ali poiščite drug model.

Tesne, a udobne. Ko kavbojke prestanejo oba zgornja testa, se še prepričajte, ali se v njih počutite udobno. Imejte v mislih, da morajo biti tesne, a se bodo ob večkratnih nošenjih malce raztegnile, zato ne kupujte prevelikih. Prepričajte se tudi, ali je mogoča kasnejša zamenjava za drugo številko.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)