Kako spodnje perilo razkriva vaš značaj

Čeprav je skrito pod oblačili, je spodnje perilo del osebnega stila in razkriva vašo osebnost.

5.12.2015 ob 10:45

shutterstock_86565199.jpg

Res je spodnje perilo skrito, a je kljub temu stvar izbire in okusa. Celo več kot to, perilo nakazuje na značaj tiste, ki si ga nadane. Vas zanima, kaj o vas, malo za šalo, malo zares, govori vaše?


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Minimalistično perilo. Med odraščanjem ste bili športni tip, svoj tekmovalni duh pa ste, ko ste odrasli, prenesli v posel. Ste hitri, učinkoviti in prisegate na minimalizem. Vaša ličila nikoli niso vpadljiva, lase najraje nosite povezane konjski rep in oddajate neizmerno energijo, ki ji jo zlahka širite na vse okoli sebe.

Tangice. Med svojimi vrstnicami ste jih odkrili prvi in od tedaj ste jim zvesti. Čeprav imate raje čipko, včasih vendarle oblečete tudi bombaž. Ključno pri vsem je vendarle, da spodnje perilo pod obleko ostane neopazno. Tudi sicer negi telesa posvečate veliko pomena in za nič na svetu ne bi izpustili rednega obiska kozmetičnega salona, ki seveda vključuje tudi depilacijo.

shutterstock_69793486.jpg

Bokserice (lahko tudi moške). Veste, kaj pomeni biti cool? Seveda veste. Med sobotnim večerom se pri ogledu tekme zlahka pridružite fantom in jih presenečate s poznavanjem igralcev na ekranu. Z njimi se pogovarjate tudi o zadnji akcijski nanizanki ali pa odigrate katero od videoigric. In si pri tem ne naredite sramote. Razlik med spoloma za vas ni in ni vam nerodno pokazati tudi svoje bolj divje plati.

Spodnjice z visokim pasom. Nekateri jim pravijo granny panties (spodnjice za babice). Res so malce iz mode, a vi se na to prav nič ne ozirate. Za vas so udobne in zlahka jih oblečete pod kavbojke ali pod tesno oprijetno krilo. Požvižgate se na norme in na prvo mesto postavljate tisto, kar je ključno za vas: udobje. Tako kot pri spodnjem perilu je tudi pri vsem ostalem. Užitek je pri vas nepogrešljiva dobrina. 

Nič. Samozavest serijsko, bi lahko rekli. Sovražite črte, ki jih pod obleko pušča perilo in ste dovolj svobodni, da jih odpravite na najbolj učinkovit način: tako, da pod oblačilom ne nosite ničesar. Druge dame se z vašimi življenjskimi odločitvami ne strinjajo, saj ste zanje preprosto preveč sproščeni. A v resnici je med njimi veliko takšnih, ki vam zgolj zavidajo vašo osebno svobodo. 

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)