Deset oblek za najlepše družice na poroki

Sezona poletnih porok je v polnem teku, Mična pa je zbrala nekaj nasvetov za stajlinge nevestinih najboljših prijateljic.

26.6.2017 ob 7:15

eric-ward-284634-min.jpg

Pri izbiri obleke za poroko morate gledati na več različnih dejavnikov. Seveda ne priporočamo, da zasenčite nevesto, a to ne pomeni, da ne smete blesteti v soju povsem druge luči. Mična je zbrala nekaj igrivih in romantičnih stajlingov, pri izbiri pa poleg videza glejte predvsem na udobje.

Torbica naj bo ravno prav velika, da boste vanjo spravile robčke za tisti ganljivi trenutek, pest riža, fotoaparat ali mobilnik in prvo pomoč za popravke ličil – tudi nevestinih.

ll.jpg

Če gre za poroko na prostem, kjer boste večino dneva preživeli na soncu in vročini, izberite takšno, v kateri se ne boste skuhale, torej lahkih materialov in svetlih barv. Ker boste velik del dneva na nogah in najverjetneje tudi na plesišču, naj bodo čevlji udobni in uhojeni, saj žulji in boleče noge še nikomur niso polepšali dneva. In Mičnin namig: v prtljažnik avtomobila spravite tiste udobne sandale brez pet, da zadnjih ur plesa ne boste obsedeli s petkami v naročju.

1.jpg

Boemska princeska

Lahkotne in frfotave beomske obleke so kraljice poletnih noči, saj v njih lahko plešete do zore, brez da bi morale paziti, da vam ne zlezejo previsoko ali padajo z ramen. Črtasto ali rožnato?

2.jpg

Lahkotna romantika

Obleke z dodatkom tila so nas navdušile s svojo lahkotnostjo, ki ji ne manjka volumna na pravih mestih, prosojnost blaga pa jim da nekaj nagajivega in romatičnega pridiha. Daljšo ali krajšo?

3.jpg

Asimetrija z volački

Volančki v modo in iz mode prihajajo tako pogosto kot se menjavajo letni časi. S strateško pozicijo volančkov lahko optično povečate prsi, letos pa so modna tudi odprta ramena, zato jih le pokažite. Belo ali rumeno?

4.jpg

Kraljevska modrina

Mornarsko ali kraljevsko modra je barva, v kateri boste vedno uglajene, da ne izpade preveč resna, pa poskrbijo igrivi potiski cvetja in čipke.

5.jpg

Cvetlična eleganca

S cvetličnimi potiski ne boste brcnile v temo na nobeni poroki, da ne boste preveč mavrične, pa izberite obleko, ki ima podlago blaga v pudrastih ali pastelnih tonih.

Zgornje obleke lahko naročite v spletni trgovini na spodnjih povezavah:

- Boemska obleka s cvetličnim potiskom in črtami

- Boemska obleka s cvetličnim potiskom in odprtimi rameni

- Obleka z naramnicami in tilom

- Obleka z odprtimi rameni in tilom s našitki cvetja

- Bela srajčna obleka z volančki

- Rumena obleka na eno ramo z volančki

- Lahka modra obleka brez rokavov

- Modra obleka z belo čipko

- Rožnata obleka s potiskom cvetja in odprtimi rameni

- Bela obleka s cvetličnim vzorcem

Avtor: F. M.

Foto: Unsplash, Thinkstock, Asos


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)