Angelčki Victoria's Secret navdušili v Parizu

Po modni pisti se je sprehodilo kar 51 trenutno najbolj vročih in zaželenih deklet.

1.12.2016 ob 8:10

Reuters_Pictures-20161201054744-05236100.jpg

Modna revija Victoria's Secret v Parizu, ki so jo vsi že težko pričakovali, je za nami. Javnosti so organizatorji doslej pokazali le nekaj utrinkov, celotno revijo pa si bo po televiziji mogoče ogledati 5. decembra.

Angelčki zavzeli Pariz

No, če smo povsem iskreni, gre za precej več kot le za modno revijo. Gre za pravi modno-glasbeni spektakel, na katerega so se pripravljali več mesecev. Pri tem namreč ne gre le za modno revijo kot takšno, temveč za slovite lepotice, neverjetno scenografijo in nenazadnje za spodnje perilo, ki vsakič znova buri domišljijo.

va1 (1).jpg

A nekatere oprave, ki so jih na modni pisti nosile manekenke, kot so Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Stella Maxwell, Lily Aldridge in Elsa Hosk, so razkrili že pred samim spektaklom. Pri znamki, ki slovi po svojih lepih angelčkih, so na spletu objavili posnetke s pomerjanj in priprav, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Tudi tokrat ni manjkalo živahnih odtenkov, zanimivih vzorcev, dragih kamnov in kril, ki so nekako že postala zaščitni znak znamke.

Na modni reviji so se tako pokazale tudi Kendall Jenner, Gigi in Bella Hadid, Sara Sampaio, Martha Hunt, Romee Strijd, Taylor Hill ter druge lepotice, dogodek pa so s svojimi vložki pospremili Lady Gaga, Bruno Mars in The Weeknd.

Sloviti modrček Fantasy Bra je nosila Jasmine Tookes. Modrček je vreden kar tri milijone ameriških dolarjev, kar pa je v primerjavi z modrčekom iz leta 2002 (Gisele Bündchen, 15 milijonov dolarjev) razmeroma malo ... Kakor koli že, spektakel je svoj sloves upravičil, zdaj pa le še čakamo, da ga pokažejo v celoti.

Spodaj si lahko ogledate tudi utrinke z velikega dogodka.

Avtorici: P. Pa., Mo. S.
Foto: arhiv proizvajalca, Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)