Jok v spodnjem perilu na kastingu za revijo Victoria's Secret

Vsako leto se v boj za sprehod po brvi Victoria's Secret prijavi preko 500 manekenk.

10.11.2015 ob 8:40

victoria_iza.jpg

Da je zimska modna revija ene najbolj priljubljenih znamk ženskega spodnjega perila najodmevnejša in najbolj glamurozna, ni potrebno poudarjati. Nanjo se pri Victoria's Secret pripravljajo celo leto, manekenke pa za kasting garajo po več mesecev.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Po brvi revije se namreč ne sprehodijo samo angelčki, ki so znani in izbrani že prej, priložnost dobi še preko 40 deklet iz vsega sveta, ki se vsako leto 10 dni pred snemanjem revije pokažejo glavnim na kastingu.

Veterankam in stalnim angelčkom Adriani Lima, Alessandri Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel in Lily Aldridge se je letos pridružilo 10 novih angelčkov.

In kasting, oziroma avdicija za šov je zelo, zelo čustvena. Dekleta se morajo pred producenti šova sprehoditi v črnem perilu, visokih petah in pokazati vse, kar imajo. Producenti imajo tri kriterije: da ima dekle dobre proporce, lepo kožo in nalezljivo osebnost. Manekenke na avdicijo pridejo iz vseh koncev sveta: iz Peruja, Tanzanije, Rusije, Avstralije, ... vse z eno samo željo, da dobijo edinstveno priložnost, ki bi jim na široko odprla vrata v svet mode.

Zato je toliko lažje razumeti, kako težko je dekletom, ki niso izbrane. Nekatere se v solzah zlomijo kar pred žirijo in fotografi, se izpovedujejo in razlagajo, koliko jim to pomeni. In nič drugače ni niti za brazilsko supermanekenko Izabel Goulart, ki je na reviji hodila že 10-krat! "Vsako leto imam občutek, da gre za mojo prvo revijo. Celo leto se trudim za to in res garam, da bi si spet prislužila svoje mesto," je v solzah povedala Iza na letošnjem kastingu. Tudi tokrat je bila izbrana.

Izabel Goulart se bo letos po brvi sprehodila že enajstič.

Med 47 srečnicami sta letos tudi Gigi Hadid in Kendall Jenner, ki sta postali že pravi zvezdnici med modeli. Tudi Gigi je imela čustven nastop pred producenti. Po tem, ko je nastopila precej samozavestno, se je po tem, ko jo je producent Ed Razek vprašal, če je zaposlena 9. in 10. novembra, od veselja kar sesedla.

Šov namreč snemajo ravno zdaj, ko berete te vrstice, javno pa bo prikazan 8. decembra. Takrat bomo končno lahko videli, kako glamurozna je letošnja, že 20. modna revija Victoria's Secret.

Avtorica: B. G.

Foto: Reuters, Youtube


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)