Perilo za dva milijona dolarjev

Sanjski fantazijski modrček bo na modni reviji Victoria's Secret nosila Lily Aldridge. V modrček in pas, ki ga bo nadela čez hlačke, vdelanih več kot 6500 dragih kamnov.

6.11.2015 ob 12:30

RTX1UH9L-bg.jpg

Ni zgolj kos spodnjega perila. Kot tudi ni le umetnina. Fantazijski modrček, ki je postal zaščitni znak znamke Victoria's Secret, njegova predstavitev pa vrhunec vsakoletne spektakularne modne revije, je namreč preplet obojega.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Razkazovanje bleščeče in dragocene stvaritve je čast, ki doleti le malokatero dekle. "Z besedami ne morem opisati navdušenja, da mi je dodeljena čast, da predstavim fantazijski modrček!" je ugibanja, kateri Victorijin angelček se bo letos najbolj zableščal v soju žarometov, zdaj prekinila Lily Aldridge. S tem se bo, četudi angelska krilca nosi šele peto leto, pridružila eliti najslovitejših manekenk.

RTX1UHA4.jpg

Nobeno oprsje letos ne bo dragocenejše kot prsi rjavolase Lily. Za veliki finale 8. decembra se bo po modni pisti namreč sprehodila v dva milijona ameriških dolarjev vredni stvaritvi, v katero je londonski draguljar Mouawad vložil 685 ur dela. V sanjski fantazijski modrček je na osnovo 18-karatnega zlata namreč vdelanih več kot 6500 žlahtnih dragih kamnov, med njimi diamanti, modri topaz in rumeni safirji.

Čez modre hlačke si bo nadela še pas, ki bo s 126 diamanti in 400 drugimi dragimi kamni lovil svetlobo in privlačil poglede. Verjetno tudi varnostnikov, ki je ne bodo spustili z oči. Toda dragocena kosa ženskega spodnjega perila, v katerih bi se vsaka počutila kot najlepša zemljanka, kljub vrtoglavi ceni nikakor ne nosita lente najdragocenejših. Ta čast je namreč že pred 15 leti pripadla modrčku, ki ga je nosila Gisele Bündchen in se je z astronomsko ceno 15 milijonov zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov.

RTX1UHCQ.jpg

Letošnja stvaritev vsaj v ceni najdražjim seže komaj do gležnjev, vseeno pa so se Aldridgeevi s tem uresničile dolgoletne sanje. O tem je namreč sanjarila že od otroških let, od dne, ko je videla prvo modno revijo Victoria's Secret. Zato ji je bilo morda še toliko težje držati jezik za zobmi, saj je za čast izvedela že poleti, a jo je morala do zdaj skrivati kot najstrožjo skrivnost. Zaupala se je lahko le možu Calebu Followillu, ki jo je ob novici nemudoma razveselil s čudovitim šopkom rož. "Bil je neizmerno ponosen in skoraj tako vznemirjen kot jaz."

Avtorica: T. P.

Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)