5 trendi stvari za poletje 2018, ki pa so v resnici neuporabne :)

Vsako leto smo priča neverjetno uspešnim poletnim krikom, ki jih množično pograbimo ne da bi sploh dvakrat premislili o njihovi dejanski uporabni vrednosti. Poglejmo, česa res ne potrebujemo niti letos.

22.6.2018 ob 3:54

zenska_kopalke_crne_krof.jpg

Okrogle brisače 

Okrogle brisače so čudovita pogruntavščina, ki je spet zaslovela zgolj na račun svoje fotogeničnosti in instagramabilnosti, njihova uporabna vrednost pa ni nič kaj prida. Če ste že kdaj ležali na okrogli brisači, vam je jasno, da se ne prilega vašemu telesu kot se dobra stara pravokotna brisača, zaradi drugačnih materialov niti niso tako vpojne, da ne govorimo o tem, da se je vanjo praktično nemogoče oviti.

Če ste že kdaj ležali na okrogli brisači, vam je jasno, da se ne prilega vašemu telesu kot se dobra stara pravokotna brisača, zaradi drugačnih materialov niti niso tako vpojne, da ne govorimo o tem, da se je vanjo praktično nemogoče oviti.

poletje_trendi_flamingo_okroglabrisaca_soncna_ocala1.jpg

2 Kosmati natikači

Zadnjih nekaj sezon smo krzno vpeljali tudi v POLETNO obutev, kar je precej nesmiselno, če zgolj pomislimo, kako gre to skupaj s potnimi nogami.

Rihanna je s svojo znamko Fenty v sodelovanju s Pumo sprožila pravi val evforije nad kosmatimi natikači, ki so videti precej nenavadno, četudi vam je to všeč, pa morate priznati, da je to v poletnih mesecih vse prej kot uporabno.

poletje_trendi_flamingo_okroglabrisaca_soncna_ocala2.jpg

3 Ozka sončna očala, ki vam komaj zakrijejo oči

Če smo pred nekaj sezonami nosili ogromna sončna očala, ki so nam zakrila skoraj pol obraza, so šli trendi letos v povsem drugo skrajnost. Velike "muhe" so out, danes so vroč hit mini sončna očala, ki so tako tanka, da bodo komaj prekrila vaše oči.

Zakaj je zadeva neuporabna verjetno ni treba posebej razlagati, če želite zaščititi svoje oči pred soncem, torej ne nosite takših izumov, če imate sončna očala zgolj zaradi njihovega videza, pa izvolite. Tudi za ta trend je med drugim kriva Rihanna, ki je ob klanu Kardashiank prva v vrsti, ki ga je posvojila.

poletje_trendi_flamingo_okroglabrisaca_soncna_ocala6.jpg

4 Napihljive blazine, na katere ne morete zlesti 

Flamingo, labod, krofek, plavajoč kos pive, plastične napihljive blazine so v dobi Instagrama postale nujen pripomoček za v vodo. A v resnici so le zelo fotogenične in precej manj uporabne.

Na spletu smo priča tisočim posnetkov padcev s tovrstnih blazin, saj niso oblikovane zato, da na njih sproščeno ležite.

5 Čudovite kopalke, v katerih ste po sončenju videti kot zebra

Enodelne kopalke in dvodelke z veliko trakovi so lahko nadvse čudovite, a pri izbiri bodite pozorni na to, da imajo čim bolj enakomerne linije. Še posebej, če se radi izpostavljate soncu, saj boste zaradi nenavadnih obrisov porjavele kože le na predelih, ki jih niso prekrivali trakovi, gole videti kot zebre.

poletje_trendi_flamingo_okroglabrisaca_soncna_ocala8.jpg

Katerega od zgornjih trendovskih grehov ste letos že uspeli zagrešiti in katere še nameravate?

Avtor: F. M.
Foto: Unsplash, Reuters, Puma, Asos, Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)