Maksimalno izkoristita hitri seks

Uživaj, čeprav ti je na voljo le nekaj sekund.

28.3.2018 ob 3:20

hitri_micna.jpg

Prvo dejstvo: hitri seks je zabaven, strasten, vroč in zato ga imaš rada. Drugo dejstvo: ker se vse zgodi tako hitro, v bistvu si zanj največkrat vzameta komaj nekaj sekund, je le malo verjetnosti, da te bo pripeljal do orgazma.

Pa vendar, obstajajo taktike, s pomočjo katerih boš tudi iz skopo odmerjenih trenutkov lahko izvlekla maksimum. Tu je nekaj dobrodošlih napotkov.

Izkoristita avto

Vseeno je, ali s poti zavijeta z namenom ali se predata trenutnemu navdihu, seks v avtu je vedno nekaj posebnega, pišejo na ameriškem Cosmpolitanu. Morda zato, ker je največkrat spontan in strasten ali njegov draž tiči v tem, da se znova počutita kot srednješolca v avtomobilu staršev. A konec koncev je pomembno le, da se pripeljeta do končnega cilja. Tako ali drugače.

Domiselno se obleci

Si obetaš strastne trenutke? Obleci maksi obleko (za dodatno vzburjenje, če si upaš, pa pod njo ničesar) in med vročim dejanjem samo dvigni krilo. Lahko ga pridržiš z zobmi ali z njim prekriješ obraz. Drugačno, seksi, vznemirljivo. Zagotovo si bo dragi prizor večkrat zavrtel v mislih.

Lahko pa izpod obleke slečeš hlačke in jih pridržiš z usti (ali jih pridrži on). Seksi, tako kot je seksi čutiti njegov mrzel pas na tvojem ščegetavčku.

Naj ti pomaga vibrator

Se vama mudi? Torej izkoristita učinke vajinih igračk. Tedaj, ko on s svojim korenjakom hiti proti cilju, ti na klitoris položi vibrator. Njegove vibracije bosta čutila oba, zato je ta tehnika več kot čudovita. Tako zate, kot zanj.

PREBERI še // Telovadba za boljši seks

Preizkusi se v bolj akrobatskih položajih

Takšnih, ki sicer ne bodo zahtevali pretiranega napora (saj veš, da se vama mudi), a vendar bodo v spolni odnos pripeljali novo dimenzijo: ko si na vrhu ti, se z zgornjim delom telesa nagni nazaj. Tvoje mišice medeničnega dna se bodo pri tem napele in občutki bodo izrazitejši. Če se akciji predajata stoje, eno nogo ovij okoli njegovega pasu, z drugo stoj trdno na tleh ali mu obrni hrbet. Vsaka sprememba običajne poze bo v seks vnesla več vznemirjenja in tako povečala možnost tudi za tvoj orgazem.

In še nekaj: drobne začimbe ne koristijo le seksu v dvoje, temveč so dobrodošle tudi tedaj, ko se na hitro razvajaš sama.

Naj bo vlažno

Spontanost je čudovita, a žal telo včasih ne sodeluje z možgani in tvoja nožnica se nima časa pripraviti na hitro akcijo, povedano drugače, izloča premalo lubrikanta, kar pa ne more biti pogoj za dobro spolno izkušnjo. Seveda že veš, kam pes taco moli: malo ali veliko lubrikanta vedno pride prav. Nič narobe, če ga imaš kar v torbici. Zagotovo ti nihče ne bo zameril, da si vedno pripravljena na vse.

Bodi glasna

Uro trajajoči stoki, vzdihi in kriki so za sosede res lahko nadležni. A ker veš, da tokrat vse skupaj ne bo trajalo tako dolgo, si lahko dovoliš biti glasna. Temu v prid govori več dejstev: glasen seks osvobaja dušo in telo. Hkrati dovolj zgovorno priča o tvojih občutkih in tako spodbudno vpliva tudi na dragega. Poleg tega med glasnimi dokazi zadovoljstva globoko dihaš, prav globoko dihanje je ena od poti do ženskega orgazma, saj z njim v ključne dele telesa pride veliko kisika. Ta je še kako dobrodošel.

Ob vsem tem se boš ob vročih krikih sprostila, pozabila na vse ostalo in se samo prepustila dogajanju. Več razlogov za to, da si med (hitrim) seksom glasna, najbrž ne potrebuješ, a lahko dodamo še tega, da bo on nedvomno vesel, če mu boš na takšen način pokazala, kako močno uživaš.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Skodelica, s katero lahko seksate tudi v času menstruacije

Masha Mazi: Mlada oblikovalka, ki si želi s svojimi objavami razbijati tabuje

Blišč in beda modnega sveta: oblikovalec razkriva, zakaj je po oskarjih v minusu

Sedem odličnih roadtripov za podaljšan konec tedna

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)