Lovijo nedolžne mladeniče in druge zmote o pumah (po izkušnjah ene od njih)

Razmerja, v katerih je ona starejša od njega, še vedno spremljajo miti in nerazumni predsodki.

5.6.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Lovijo nedolžne mladeniče in druge zmote o pumah (po izkušnjah ene od njih)

Puma. Ne v smislu živali, temveč v smislu starejše dame, ki je v zvezi z mlajšim moškim, ima več definiciji. Ena od njih se denimo glasi: neformalna definicija pume je starejša ženska, ki spolne užitke doživlja ob mlajšem moškem.

Tiste, ki so po prepričanju družbe pume, pa same nase gledajo kot na samozavestne, neodvisne in mladostne ženske, srečne v objemu mlajšega moškega. Tako je za Your Tango zapisala tudi KarenLee Poter, ki od smrti moža sebe umešča med eno od njih in izpostavila devet največjih mitov o ženskah njenega kova.

Puma je ženska, ki zapeljuje nedolžne mlajše moške

Kdo lovi koga? Nekatere moške pač privlačijo starejše dame. Tako kot imajo nekateri raje rjavolaske in drugi plavolaske oziroma določen tip pripadnice nežnejšega spola.

Ne drži torej, da pume nastavljajo mreže, v katere se ujamejo nedolžni in nepodučeni mladeniči. Nasprotno. Veliko mlajših moških stori prvi korak, saj so jim všeč močne, samozavestne in izkušene dame, kakršnih med vrstnicami velikokrat ne najdejo.

Skratka: starejše ženske niso plenilci, mlajši moški pa ne plen. Velikokrat je ravno obratno.

Prej ali slej bo starejšo izbranko prevaral z žensko njegovih let

Res je, lahko se zgodi zgodba Demi Moore, ki je postavila temelje za tovrstni odnos v sodobnem svetu, zveza med njo in Ashtonom  Kutcherjem pa je žalostno propadla.

 

Vendar pravila, kdo in zakaj bo varal, tudi pri tem odnosu ni. In še nekaj, pravi Poterjeva, Demi je pokazala tisto, kar mlajšim praviloma ne uspe: razpad zveze je ni potolkel, temveč je z dvignjeno glavo zakorakala naprej po poti življenja.

Prepad med generacijama je nepremostljiv

Nobenega dvoma ni, da se pojavljajo razlike v glasbenem okusu, da ima vsak svoj pogled na oblačenje, hrano in pijačo, na stil življenja in na pričakovanja, a te razlike niso vedno razlog za razhajanja, temveč so lahko temelji povezovanja, spoznavanja novih vidikov življenja in širjenja obzorji.

Prav to pa je tisto, kar iz zveze odpihne dolgočasje in odnos vselej ohranja zanimiv.

Mlajši moški si bo želel otrok in bo žensko, ki jih ne namerava več imeti, zapustil

Zadeva, ki ni pogojena z leti. Vsakemu paru se lahko zgodi, da si en od partnerjev želi potomstva in drugi ne. Zato je v vsaki zvezi pomembno, da se glede tega dogovorita preden zadeve postanejo resne.

Otroci pač niso prioriteta vseh. Ne moških in tudi ne žensk, ne starejših in ne mlajših.

Okolica vaju bo obsojala, kar bo vodilo v trenja v razmerju

Seveda je par deležen nekaj obsojajočih pogledov in pripomb v smislu: lahko bi bil tvoj sin. Tako kot vsako netipično razmerje, v očeh okolice zveza zbuja dvome in pomisleke, na kar mora biti par pripravljen.

Kajti v tovrstnem razmerju je z vidika drugih mogoče vse: od odobravanja do sovražnosti in obsojanja. A če je odnos trden, to nanj ne bo vplivalo.

Potem, ko bo puma zakorakala v starejša leta, za mlajšega moškega ne bo več privlačna

Običajno pume dobro skrbimo za svoje zdravje in tudi počutje ter v bistvu ne kažemo svojih let. Vsaka ženska se sčasoma postara, a najbrž ne tako graciozno, kot se pume. Kajti me smo samostojne, priskrbljene in imamo finančne možnosti ter motivacijo, da primerno skrbimo zase, za svojo lepoto ter zdravje.

In še nekaj: moški, ki je v razmerju s pumo, je v takšni zvezi največkrat zaradi njenega značaja, ne pa videza.

Za mlajšega moškega je ženska njegovih let spolno privlačnejša

Moškim so pume seksi in privlačne ne glede na njihove pomanjkljivosti. One so v njihovih očeh avanturistične ter izkušene na vseh področjih življenja.

Prav spolnost je praviloma področje, kjer se najbolje ujemajo.

Otroci nikoli ne bodo sprejeli starejše ženske

V kolikor otroci iz prejšnjih zvez vidijo ljubečo in izpolnjujoče razmerje, bodo sprejeli partnerja ne glede na njegovo starost. Kajti spoznali bodo, da si vsak starš zasluži srečo.

Razmerje s pumo je vnaprej obsojeno na propad

Trditev, ki se je že neštetokrat izkazala za napačno. Če par premaga ovire in stigme ter dokaže trdnost in moč, ima vse možnosti za uspeh.

Zveza, ki temelji na ljubezni, spoštovanju, sprejemanju in razumevanju lahko obstane ne glede na to, koliko let ločuje partnerja ter kdo je starejši in kdo mlajši.

Preberite še: Vse to prinaša razmerje s starejšo žensko

Morda vas zanima tudi: "Najina libida se nista ujemala" (šest moških iskreno o razmerju s starejšo žensko)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)