Vichy - pogoji uporabe

Testiranje nove Vichy kreme za zrelo kožo.

12.8.2015 ob 5:00

S sodelovanjem v Neovadiol podeljevanju vzročkov sodelujoči organizatorju  L'Oréal Slovenija d.o.o., Letališka cesta 29 a, 1000 Ljubljana dovoljuje zbiranje in statistično obdelavo osebnih podatkov v marketinške namene. Osebne podatke sodelujočih bo organizator uporabljal v skladu s predpisi na področju zaščite osebnih podatkov, izključno za naveden namen. Sodelujoči ima pravico v vsakem trenutku preklicati dovoljenje za uporabo osebnih podatkov v marketinške namene in zahtevati vpogled, dopolnitev, popravek ali izbris osebnih podatkov. Udejanjanje pravice do izbrisa osebnih podatkov ter preklic soglasja organizator razume kot odpoved sodelovanja v nagradnem natečaju. Sodelujoči lahko svojo pravico udejanja s poslanim e-sporočilom na lorealslovenija@gmail.com.

Delo d.o.o. bo osebne podatke naročnika/plačnika uporabljalo za izpolnjevanje naročniškega razmerja. Podatki se uporabljajo in shranjujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami in dopolnitvami, ZVOP-1). Z naročilom naročnik/plačnik dovoljuje, da Delo d.o.o. navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistične obdelave, segmentacijo kupcev, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke Delo d.o.o. in partnerskih podjetij Delo d.o.o. ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo d.o.o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve naročnika/plačnika. Posameznik lahko v skladu s 73. členom ZVOP-1 kadarkoli pisno zahteva, da Delo d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati posredovane osebne podatke za namene neposrednega trženja, pri čemer je Delo d.o.o. na svoje stroške dolžno v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5-ih dneh pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Naročniku/plačniku pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS št. 20/1998 s spremembami in dopolnitvami, ZVPot).

Izžrebani uporabniki bodo objavljeni v roku 5 delovnih dni na portalu in aplikaciji Mična. Izžrebanci bodo s strani organizatorja pozvani, da z organizatorjem prostovoljno delijo svoje izkušnje ob uporabi dobljenih vzorčkov.

Ena oseba lahko osvoji samo eno serijo vzorčkov v času trajanja samplinga.

oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)