Veste, kaj obrvi povedo o vas?

Pravijo, da so oči okno duše, obrvi pa so okvir tega okna.

10.12.2015 ob 12:30

shutterstock_298912115.jpg

O tem, kaj obrvi povedo o človeku, veliko ve feng šuj strokovnjakinja in bralka obraza, Priya Sher, ki je že za mnogo modnih revij podala svoje strokovno mnenje. Priya namreč verjame, da lahko o sogovorniku izveš zelo veliko, če znaš pravilno brati njegove obrazne poteze.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

"Vsak del obraza izraža drugačno starost, razmerje in vidik življenja, posamezen del pa izraža tudi določen organ," razlaga Priya in dodaja, da obrvi tako denimo izražajo srce, seksualno energijo, razmerje s partnerjem in družino, pa tudi moč, uspeh in delovno etiko.

Priya je tako glede na obliko obrvi podala svoje mnenje o tem, kakšna ženska jih nosi. Preberite v spodnji galeriji.

Leva proti desni: "To, katera je višje, pove o vašem nadzoru v razmerjih. Če ima ženska desno obrv višje, ima rada vse pod nadzorom, pri moškem velja enako."

Struktura obrvi: "Če so gladke in bleščeče, je seksualna energija dobra. Če pa so grobe in dolgočasne, je seksualna energija odbijajoča."

In še ključno vprašanje: Kaj se spremeni, če primemo v roke pinceto in hočemo povsem drugačno obliko obrvi? "Če jih stanjšate, lahko zmanjšate možnost, da bi dobili dobro plačano službo. Če boste ravne obrvi preoblikovali v ukrivljene, bo vaša energija bolj ženstvena," pravi Priya malo za šalo malo zares, a vseeno resno poudarja, da mora biti oblika obrvi v sorazmerju z očmi - velike oči potrebujejo debelejše obrvi. "Če ne bodo v sorazmerju, bo tako tudi z drugimi stvarmi v vašem življenju, čutili boste neko neravnovesje."

Avtorica: B. G.

Foto: Reuters, Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)