Urejanje bikini predela: Brazilka – zakaj pa ne?

Drage dame! Bela zima še kar vztraja, čeprav bi bil že čas za pomlad; a to ne pomeni, da morate na duh vročega poletja čakati vse do junija. Na zapeljivi skok v bikini se lahko pripravite še danes.

7.3.2018 ob 11:00

depilacija_ThinkstockPhotos-462165081.jpg

Ne, to ni še en seznam vadb, ki vam bodo pomagale do popolne postave. Pogovorile se bomo o nečem, ob čemer boste morda sprva zardele in umaknile pogled. Kaj veste o brazilski depilaciji?

Neurejen bikini predel – ne hvala!

Za večino mladih punc je, tako kot prva menstruacija, prvi pojav sramnih dlak pravi šok; in kar nekaj solz preteče, preden se navadijo na ti novi stalnici v svojem življenju. Potem pa spoznajo, da je to nekaj naravnega in povsem običajnega, a se počutimo in izgledamo bolje, če se dlak vsaj delno ali celo popolnoma znebimo. Po nogah in pazduhah je na udaru bikini predel. Verjetno se vse strinjamo, da ni najbolj privlačno, če nam izpod kopalk gledajo dolge, temne dlake. Nato pa že kmalu – če ne prej, ko začnemo intimno druženje s fanti –, ugotovimo, da si lahko v tem predelu privoščimo veliko več eksperimentiranja, kot si mislimo …

oblike_bikinija-01.jpg

Vaši moški vedo, kaj hočejo

Poraščenost intimnega predela je bila par desetletij nazaj morda res v modi in v zadnjih letih se je ta trend celo začel vračati na sceno. Kakor koli, po tem, ko ste se z britvico z obrobja bikini predela že sprehodile tudi po venerinem gričku, veste, da takšni modni muhi ne boste podlegle. Če je šlo stran vse ali ste si pustile rasti le črtico, dobro veste, kako se vašemu dragemu vedno zasvetijo oči, ko vidi, da se lahko z vami poigra, ne da bi ga pri tem ovirale vaše dlake.

o_depilacija_nas_ThinkstockPhotos-511322683.jpg

Proč z britvicami!

Za urejanje bikini predela so seveda najbolj priročne britvice; a zagotavljajo le instant rešitev. Dlake hitro zrastejo nazaj, lahko so celo vraščene, poleg tega pa so temnejše in debelejše. Rešitev je nato prišla iz Brazilije z moderno prakso depiliranja, prav zato imenovano brazilska depilacija. S tem postopkom vam v kozmetičnem salonu z voskom depilirajo cel bikini predel, spredaj in zadaj. Po želji lahko dlačicam na določenem delu prizanesejo, tudi na zelo kreativen način – vaša intimna frizurica se lahko bohoti v različnih oblikah in je tako prava seksi paša za oči.

o_depilacija_ThinkstockPhotos-516769844.jpg

Fotoepilacija po brazilsko

Enak učinek in možnosti kot brazilska depilacija ponuja tudi fotoepilacija, sodobna in neškodljiva metoda odstranjevanja dlačic, ki je v nasprotju z voskanjem popolnoma neboleča in primerna za vse tipe kože. Deluje na podlagi tehnologije IPL (intenzivno pulzirajoča svetloba). Koži ne škoduje, temveč jo celo regenerira; priznavajo jo tudi zdravniki. Prvi očitni rezultati so vidni že takoj po prvem obisku kozmetičnega salona, saj izgine že 60–80 % dlačic. Tiste, ki še zrastejo nazaj, so tanjše in svetlejše pa tudi vraščajo se ne. Sčasoma se jih lahko znebite kar 80–90 %. Tako kot pri drugih podobnih posegih je treba tudi postopke fotoepilacije ponavljati – na začetku na pet tednov, nato pa le še dvakrat na leto.

Kam na brazilko?

Fotoepilacijo si lahko privoščite v enem od desetih salonov Nomasvello po Sloveniji, ki slovijo po ugodnih enotnih tarifah. Rezervirajte si brezplačni poskusni tretma in ob klicu navedite kodo »Nomasvello Mična«. Ob nakupu fotoepilacije vsaj enega (novega) predela bodo vsem novim in obstoječim strankam podarili en tretma fotoepilacije mini predela. Ste se pripravljene počutiti še bolj seksi?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)