Fotoepilacija: Z gladkimi nogami do višje samozavesti

Ko se nam z oglasnih plakatov in izložb nasmihajo popolne manekenke, objave influencerk na družbenih omrežjih pa nas nagovarjajo k sledenju vedno novih trendov, se nam hitro zgodi, da se počutimo manj samozavestne.

22.2.2018 ob 5:40

Nomasvello_fotoepilacija_2.jpg

Eden takih trendov so urejene, neporaščene in gladke noge. Ženska poraščenost, zlasti na delih telesa, ki so večkrat izpostavljeni, je še vedno nekakšen tabu. Mnoge smo zato že zelo zgodaj, če ne prezgodaj, začele eksperimentirati z odstranjevanjem dlačic. Ob tem smo se gotovo tudi pogosto vprašale, zakaj kateri od prijateljic uspeva bolje kot nam samim.

Eksperimenti ne prinašajo rezultatov

Kaj vse smo že poskusile, da bi se znebile nezaželenih dlačic? Morda smo v kopalnici našle mamino depilacijsko kremo in z njo popacale ploščice, na koncu pa ugotovile, da žlička, s katero naj bi dlačice postrgale z nog, ne deluje tako, kot bi morala in nas čaka še veliko dela; ali pa nas je navdušila kaka reklama, ki je obljubljala učinkovito depilacijo z voskom kar doma. Zaradi nepazljivosti in neizkušenosti pa lahko uporaba trakcev z voskom kožo rani. Preostale so nam še britvice – vse okej, a v tem primeru so dlačice prekmalu nazaj: temnejše, debelejše, gostejše, celo vraščene, kar je na koži povzročilo izpuščaje in rdečico … Kaj lahko sploh še storimo?

depilacija_ThinkstockPhotos-869102522.jpg

Rešitev je v ustreznem kozmetičnem postopku

Naslednji korak je obisk kozmetičnega salona. A tu spet nastopi težava. Mnogi postopki so dragi in visoka cena ni zagotovilo za to, da boste dlačice odpravile tako, kot si resnično želite. Zato pa je zdaj na voljo fotoepilacija, sodobna in cenovno dostopna metoda, ki deluje na podlagi tehnologije IPL (intenzivno pulzirajoča svetloba). Že pri prvem posegu vam izpade 60–80 % dlačic. Tiste, ki spet zrastejo, so veliko tanjše in svetlejše. Z vsakim postopkom jih je manj pa tudi vraščajo se ne. Postopke ponavljamo, dokler ne dosežemo 80- do 90 % manjše poraščenosti. Po tem za vzdrževanje želenega rezultata zadostujeta le še tretma ali dva na leto.

Fotoepilacija_1.jpg

Kam na fotoepilacijo?

Fotoepilacijo si lahko privoščite v enem od desetih salonov Nomasvello po Sloveniji, ki slovijo po ugodnih enotnih tarifah. Rezervirajte si brezplačni poskusni tretma in ob klicu navedite kodo »Nomasvello Mična«. Ob nakupu fotoepilacije vsaj enega (novega) predela bodo vsem novim in obstoječim strankam podarili en tretma fotoepilacije mini predela. Za prvo fazo fotoepilacije so najprimernejši prav najhladnejši meseci, zato pohitite, dokler je še zima, da lahko že kmalu v pomladnem krilcu pokažete svoje svileno gladke noge in samozavestno in zapeljivo zasijete!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)