Ultimativni pripomočki za vstop v menopavzo

Prve nege za ženske v menopavzi, ki preoblikujejo celotno kožo in na novo začrtajo linije obraza: oval, vrat in ličnice.

23.11.2015 ob 1:40

Foto-bg.jpg

Vstop v novo življenjsko obdobje je vedno stresno. A menopavza s seboj ne prinaša le psihičnih sprememb, temveč tudi fizične. Poznajo se tako na laseh, na koži, pa tudi na počutju. K izboljšanju razmer zelo pripomorejo boljše prehranjevalne navade in lepotni režimi pri negi las.

Seveda pa je potrebno razmisliti tudi o novi liniji kozmetike. Tudi koža se namreč ne obnaša več enako kot v mlajših letih, zato jo je potrebno pravilno negovati. Vichy je prav za to neizogibno obdobje v življenju žensk oblikoval linijo Neovadiol. Vse skupaj bodo olajšali trije izdelki, ki kot ekipa odlično negujejo zrelejšo kožo:

  • NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS - Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi. (Vsi tipi občutljive kože). Enakomerno nanesite zjutraj na čisto kožo celega obraza. Po želji nanesite tudi 2-krat na dan, zjutraj in zvečer, pred dnevno ali nočno nego ali samostojno.

  • NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS - Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi. (Suha občutljiva koža). Enakomerno nanesite zjutraj na čisto kožo celega obraza. Po želji nanesite tudi 2-krat na dan, zjutraj in zvečer.

  • NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS - Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi. (Normalna in mešana občutljiva koža).

Če bi želeli liniji dati priložnost in jo preizkusiti še pred nakupom, lahko sodelujete v nagradni igri, ki vam prinaša brezplačno testiranje izdelkov. Tako se boste zanje odločili veliko lažje.

Avtor in foto: Vichy


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)