Trije odtenki las, ki bodo v prihajajočem letu velik hit

Vsako leto prinaša nove trende na področju barvanja las, tisto, ki prihaja, pri tem ni nobena izjema.

29.12.2020 ob 5:35 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Trije odtenki las, ki bodo v prihajajočem letu velik hit

Novo leto je pred vrati in bolj, kot kdaj koli prej si želimo sprememb ter z največjim žarom doslej pričakujemo izboljšanje. Na vseh področjih, tudi kar zadeva pričesk. Morda bi še pred najdaljšo nočjo izkoristili dejstvo, da so frizerski saloni odprti in si privoščili nekaj novega, svežega, modernega, drugačnega. Ne le v smislu oblike, temveč tudi z vidika barve pričeske. Sledeči trije odtenki bodo v letu ki prihaja velik hit.

Peščena pravljica 

Neskončne peščene plaže na žalost ostajajo v sanjah, nekoliko pa se jim boste približali, če boste svoje lase pobarvali v barvo s pomenljivim imenom: sand tropez.

Ta besedna igra v sebi skriva zlate tone, ki se prelivajo s peščenimi odtenki in svetlo rjavimi niansami. Zaradi njih lasje delujejo, kot bi se ravno vrnili s počitnic, kjer je sonce neenakomerno posvetlilo pramene in jih navdalo s priokusom brezskrbnih dni na peščenih plažah.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madison Rae Garrett (@madisonrae86)

Damin gambit

Za povratek rdeče je nedvomno zaslužna serija Damin Gambit in v njej nastopajoča glavna junakinja Beth Harmon. Ta očara z nežno rdečo barvo las, v kateri se prelivajo bakreni odtenki s kostanjevimi toni, ki bodo naslednje leto nedvomno velik hit.

A frizerji opozarjajo: doseganje omenjenega rdečega odtenka ni lahka naloga, zato je lase bolje prepustiti profesionalcu, ki bo znal poskrbeti, in bo pričeska res takšna, kot ste si zamislili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAX GOURGUES (@maxgourgues)

Lešnik

Za rjavolaske, ki razmišljajo o manjši spremembi, je idealna barva lešnika. Že zgolj svetlejši prameni toplega podtona uspešno razbijajo enoličnost rjave barve. Hkrati prelivajoči se prameni pričarajo svežino in naravni videz.

Če pa ste za bolj drastične spremembe, se odločite za svetlejše pramene barve orehove lupine. Ti bodo opazneje popestrili in seveda spremenili pričesko, ki bo po zaslugi naravnih svetlo rjavih tonov v letu 2021 zelo v koraku s časom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sierra kener | LA hairstylist (@sierrakener)

Preberite še: Prvi sivi las! Kako ukrepati?

Morda vas zanima tudi: Zimska nega barvanih las


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)