To so lepotice, ki krasijo Pirellijev koledar 2017

Tokrat brez golote, poudarjena je naravna lepota.

30.11.2016 ob 12:30

Reuters_Pictures-20161129143811-96511100.jpg

Gre že za 44. izdajo ekskluzivnega koledarja, ki uživa izjemen ugled. Tokrat je za fotografski objektiv stopil Peter Lindbergh.

Svetovno znane igralke

Ekskluziven Pirellijev koledar za leto 2017 bodo krasile čudovite Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong'o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright, Zhang Ziyi in posebna gostja Anastasia Ignatova, profesorica na moskovski univerzi.  Letošnja že 44. izdaja tega ikoničnega koledarja gre po lanski še korak naprej. Bolj kot golota, je poudarjena naravna lepota. Igralke so namreč  pred fotografski objektiv stopile brez ličil.

Kot bi jo videl v dušo

Rdeča nit najnovejšega koledarja je izražanje osebnosti, občutljivosti in izražanja, da si kar si. Peter Lindbergh je na predstavitvi koledarja dejal, da ni bistvo tega koledarja upodobiti popolna telesa, ampak ujeti čutnosti in čustvenost.

Uma Thurman je o snemanju za koledar dejala, da je bilo kot na intervjuju, vendar s fotoaparatom. Penelope Cruz pa je dodala, da bilo, kot bi ji videl v dušo.

Avtor: P. Pa.
Foto: AP, Reuters, pirellicalendar.pirelli.com


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)