Zvezdnica, ki si upa na rdečo preprogo v supergah!

Nizki čevlji brez pet so nekakšna tiha prepoved na rdeči preprogi, a ta igralka se na to požvižga.

2.2.2016 ob 10:45

RTX21CNE_naslovka.jpg

Malokrat se zgodi, da se zvezdnice opogumijo in se na slavnostne prireditve odpravijo v čevljih brez pet. Lani so takšno početje najbolj glasno zatrli na filmskem festivalu v Cannesu, kjer so ženskam na rdeči preprogi celo javno prepovedali nošenje balerink in drugih čevljev brez pete!


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Kaley je iste superge obula že na dva dogodka. Pravi, da večer najraje zaključi v supergah (klik za povečavo).

A niso vsi tako "zapeti" glede ženske obutve. V Hollywoodu, kjer se po rdeči preprogi sprehajajo skoraj vsak teden, so udobni čevlji vedno bolj dobrodošli. Po tem, ko so pete doma pustile že Emma Thompson, Susan Sarandon in še Natalie Portman, se je za to "pogumno" potezo odločila še igralka Kaley Cuoco (pri nas jo lahko gledate v seriji Veliki pokovci), ki pa je šla še korak dlje. Medtem ko je Emma obula nizke sandale, Susan gležnjarje, Natalie pa balerinke, si je Kaley nadela kar superge.

Diorjeve superge.

Seveda pa ne gre za "kar ene" superge, temveč za superge znamke Dior, ki stanejo (pozor!) kar 1.000 evrov! In še to: Kaley ni kot ostale zvezdnice, ki se v enem modnem kosu pokažejo le enkrat, temveč ji ni mar, če jo fotograf v istih supergah ujame vsaj dvakrat.

KCK092NAP_S900_V3_Z.jpg

Po tem, ko se je v diorjevih supergah sprehodila po preprogi podelitve nagrad People's Choice Awards, 7. januarja letos, jih je nato obula še na zabavo po podelitvi nagrad SAG pretekli vikend. Enako je razmišljala tudi njena sestra Briana, ki je svojo leopardjo obleko kombinirala z belimi supergami.

Kaj pravite na kombinacijo večerne obleke s supergami? Da ali ne?

Avtorica: B. G.

Foto: Reuters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)