Ko nosečnica blesti: Mila Kunis žarela na rdeči preprogi

Da Mila ni edina nosečnica, ki na rdeči preprogi privablja poglede, so dokazale že mnoge pred njo.

5.8.2016 ob 9:20

Reuters_Pictures-20160727071005-23689100.jpg

Igralka Mila Kunis na premieri filma »Bad Moms«, v katerem igra, ni mogla več skrivati svojega nosečniškega trebuščka. Le zakaj bi ga, saj so nosečnice na rdečih preprogah po navadi videti naravnost čudovite. 

Prikupna ukrajinska igralka, ki pričakuje drugega otroka, se je v družbi svojih zvezdniških kolegic na premieri pokazala v kreaciji Atelier Versace. Gre za črno obleko, ki so jo popestrili zanimivi dodatki v rdeči in modri barvi. Obleka brez naramnic ji je spredaj segla nad koleni, zadaj pa so jo asimetrično podaljšali in ji dodali modro podlogo.

mila.jpg

Svoj videz je dopolnila z rožnatimi salonarji, ki imajo zanimive dodatke v rdeči barvi. Kar zadeva modne dodatke, z njimi ni pretiravala, saj je že sama obleka precej bogata in barvita. Visečim modrim uhanom in spetim lasem je dodala zapestnice ter opazno naličene oči. 

Da Mila ni edina nosečnica, ki na rdeči preprogi blesti, pa so dokazale že mnoge pred njo. V spodnji galeriji si lahko ogledate, kako so se za svečane dogodke v preteklosti uredile Angelina Jolie, Jessica Alba, Heidi Klum, Chrissy Teigen in Cate Blanchett. Zanimiva ugotovitev: nobena ni pretiravala z dodatki in okrasjem, saj se očitno zavedajo, da je že trebušček sam najlepši modni dodatek.

Avtorica: Mo. S.
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)