To je barva las, ki vas bo obnorela v letu 2021

Novo leto je tudi čas za nove začetke. Nekatere ženske si zato, poleg novoletnih zaobljub, rade privoščijo še kakšno drugo spremembo.

1.2.2021 ob 5:45 | Foto: GettyImages, Instagram | Avtor: P. K.

To je barva las, ki vas bo obnorela v letu 2021

Sprememba pričeske je zelo povezana s spremembo življenja. Na to je opozorila tudi legendarna Coco Chanel, ki je nekoč dejala: »Ženska, ki si ostriže lase, bo spremenila svoje življenje.« Običajno je zima rezervirana za temnejše odtenke, letos pa se ta moda spreminja. Lasni strokovnjaki pravijo, da bodo letos popularne svetlejše barve, predvsem odtenki šampanjca in masla. Trend, ki je obnorel ženske v novem letu pa je prav poseben odtenek blond barve, ki se imenuje »buttercream blonde«, kar bi v dobeseden prevodu pomenilo maslena blond.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMMA RAYNE (@hairbyemmarayne)

Kako doseči odtenek te pomladi?

V osnovi je buttercream blonde svetel odtenek, ki deluje precej naravno in je večdimenzionalen. Ne gre za eno samo barvo, ampak kombinacijo svetlih odtenkov, ki so na trenutke videti, kot da jih je posvetlilo sonce. Barva je začinjena tudi s prameni v odtenkih šampanjca in medu, njena prednost pa je izredno lahko vzdrževanje. Najlažje bodo do te hit barve prišle svetlolaske, spremembo pa si lahko privoščijo tudi ženske s temnejšimi lasmi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JiHANNAH meets HAiR (@jihannah_com)

Strokovnjaki pravijo, da je takšna barva idealna za tiste, ki se želijo preleviti v prave svetlolaske in se bojijo samega postopka oz. tega, da barva ne bi bila videti, tako kot ste si želele. Različni odtenki, ki se skrivajo v tej pričeski, bodo idealni za prehod na svetlo barvo las. Če ste imeli lase predhodno pobarvane na temnejše odtenke, to lahko do neke mere oteži prehod na novo barvo, vendar je z nekaj potrpljenja in obiskov kvalitetnega mojstra barvanja vse mogoče. Vsekakor pa odsvetujemo, da se takšne spremembe lotite same.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine Kralic (@katekralic365)

Preberite še: Trije odtenki las, ki bodo v prihajajočem letu velik hit

Morda vas zanima tudi: Najlepše čarovnije s svinčnikom za oči (FOTO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)