Ta tiktok trik bo rešil vaše suhe ustnice

Ustnice prekriva zelo nežna plast kože, za katero moramo tudi nežno skrbeti.

16.2.2023 ob 12:45 | Foto: Dima Berlin/Getty Images | Avtor: E. N.

Ta tiktok trik bo rešil vaše suhe ustnice

V modernem času smo priča poplavi nasvetov v najrazličnejših medijih. Ena izmed platform, ki najpogosteje pritegne pozornost z raznimi triki in zvijačami, je tiktok. Svetuje tudi, kako se v zimskem času znebiti suhe kože na ustih.

Veter in mraz ustnice delata izjemno občutljive in tudi nenehno nanašanje balzama včasih ni v pomoč. Na tiktoku svetujejo, da zato tudi zanje uporabimo običajno zimsko nego za obraz. Povrhnjica na njih je izjemno občutljiva, zato lahko uporabimo kozmetiko, ki jo nanašamo na občutljivo kožo.

@estycarolyn Did you know this trick? Great way to prevent chapped lips and have a plumped & hydrated look. #plumpedlips #hydratedlips #healdrylips #chappedlips #healthylipcare ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Najprej nanesemo serum za revitalizacijo kože, nato pa še hranilno kremo. Oboje seveda v majhnih količinah in pazimo, da preparati ne pridejo v ustno votlino.

@jasminyeoww Dark and Dry Lips anyone? #darklips #pinklips #lipstrick #lipscare #vaseline ♬ Fall In Love Alone - Sped Up Version - Stacey Ryan

Preberite še: Največje stiske druge žene

Morda vas zanima tudi: Pred poroko obvezno storite to!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)