Poletni utrinek z blogerko Marijo Stojkovsko, Fabulous is Freedom

Pet poletnih z blogerkami. Vsak petek!

11.8.2017 ob 4:50

marija_IMG_5395.jpg

Si tudi ti ena izmed tistih, ki se sprašuje, kaj počnejo blogerke, da v vročih in vlažnih poletnih mesecih izgledajo tako sveže in naravno. To je zanimalo tudi nas in tako smo povprašali nekaj slovenskih blogerk, ki so nam razkrile, kaj vzamejo s seboj na plažo, brez česa to poletje ne zmorejo, katera je njihova najljubša poletna razvada, ali prisegajo na enodelne ali dvodelne kopalke in kako v poletnih mesecih skrbijo za svojo kožo.

Vas zanima na katere lepotne produkte prisega Marija Stojkovska iz bloga Fabouls is Freedom?

1. Kaj ne sme manjkati v torbi, ki jo s seboj vzameš na plažo?

Po resnici povedano sem zelo nezahtevna, večino dni na plažo s seboj vzamem samo brisačo, obstajajo pa tudi dnevi, ko imam s seboj cel kovček (ko mi prijateljice spakirajo torbo za plažo). Vedno pa imam s seboj tudi nekaj denarja za obvezno kepico sladoleda.

2. Kos, ki je po tvoje mnenju 'must have' to poletje?

Mislim, da je to tote bag, ki je primeren za ogromno priložnosti.

3. Tvoja najljubša razvada v poletnih dneh?

Dneve na plaži definitivno izboljšata kepica tripple chocolate sladoleda in občasno mojito, seveda v dobri družbi z veliko smeha.

4. Raje oblečeš enodelne ali dvodelne kopalke?

Veliko raje oblečem dvodelne kopalke.

5. Kako poleti poteka tvoja nega kože? Ali koži nameniš več ali manj pozornosti v vročih poletnih dneh in če katere produkte pri tem najraje uporabljaš in tako poskrbiš za svež poletni videz?


Moja koža je rahlo aknasta, zato je Neutrogenin dnevni piling moj najboljši prijatelj. Z izjemo pilinga pa moram priznati, da poleti koži namenjam manj pozornosti, ker sem večino časa na plaži. Med svoje najljubše produkte poletja štejem Garnier BB kremo, Kiko maskaro in MAC give me sun bronzer, ter kakšno nude šminko. Zadnje čase pa ogromno posegam tudi po Bobbi Brown highlighterju, ki moji koži da popoln poletni sijaj.

Poletne utrinke pripravlja Neža Jamnik, dijakinja, ki si v prihodnosti želi čim več pisati ter ustvarjati vsebine in bo svoje poletne počitnice izkoristila tudi tako, da bo prve izkušnje nabirala na Mični. Neža sicer piše blog Avoneesha.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)