Poletni utrinek z blogerko Ano Cepec

Pet poletnih z blogerkami. Vsak petek!

21.7.2017 ob 6:10

ana_naslovna.jpg

Si ena izmed tistih, ki se sprašuje, kaj počnejo blogerke, da so v vročih in vlažnih poletnih mesecih videti tako sveže in naravno. To je zanimalo tudi nas in zato smo povprašali nekaj slovenskih blogerk, ki so nam razkrile, kaj vzamejo s seboj na plažo, brez česa to poletje ne morejo, katera je njihova najljubša poletna razvada, ali prisegajo na enodelne ali dvodelne kopalke in kako v poletnih mesecih skrbijo za svojo kožo.

Vsak petek te torej na Mični čaka Poletni utrinek. Tokrat z Ano Cepec, ki ustvarja blog Sweetannesblog by Ana.

Dekle, ki nam je zaupala svoje skrivnosti je blogerka z rožnatimi lasmi, ki zase pravi, da se najraje razvaja z osvežilnim sladoledom in lubenico.

1. Kaj ne sme manjkati v torbi, ki jo vzameš s seboj na plažo?

Ogromna brisača, sončna krema, dobra revija in knjiga, telefon z dobro kamero in klobuk.

2. Kos, ki je po tvojem mnenju 'must have' to poletje?

Natikači (slides, npr. Puma Fenty).

Ana je že stopila pred Mičnin modni objektiv. Več o njenem slogu, si lahko prebereš tukaj <--

3. Tvoja najljubša razvada v poletnih dneh?

Moja najljubša razvada v poletnih dneh je sladkanje z lubenico (ki jo postavim za nekaj ur v zmrzovalnik in je s tem še bol oksuna) in sladoledom.

4. Raje oblečeš enodelne ali dvodelne kopalke?

Enodelne kopalke, saj so hit poletja in se počutim modno in udobno na plaži.

5. Kako poleti poteka tvoja nega kože? Ali koži nameniš več ali manj pozornosti v vročih poletnih dneh in če katere produkte pri tem najraje uporabljaš in tako poskrbiš za svež poletni videz?

Poleti namenim mogoče malo več časa negi svoje kože. Po umivanju obraza z nežnim čistilom, si kožo očistim z vato namočeno v miceralno vodico Loreal. Nato nanesem cvetno vodico damaščanske vrtnice Melvita. Za čez dan nanesem Vichy Idealia BB-kremo, ki ima SPF 25 in s tem zaščitim obraz pred soncem. Za svež polenti videz poskrbim s tem, da že omenjeno cvetno vodico postavim v hladilnik in jo čez dan večkrat uporabim (s tem ohladim, osvežim in dodatno navlažim kožo).

Poletne utrinke pripravlja Neža Jamnik, dijakinja, ki si v prihodnosti želi čim več pisati ter ustvarjati vsebine in bo svoje poletne počitnice izkoristila tudi tako, da bo prve izkušnje nabirala na Mični. Neža sicer piše blog Avoneesha.

Foto: Instagram Ane Cepec


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)