Nove dišave za popolno jesen

Predstavljamo nove parfume, ki nam bodo polepšali jesen.

27.9.2016 ob 2:10

disave.jpg

Dolgo smo pričakovali novo različico kultnega Chanel No.5 in prišel je Chanel No.5 L' Eau, ki je nekoliko bolj mladosten, sestavljen je iz vonjev citrusov – limone, pomaranče in mandarine, ne manjkajo pa tudi cvetlični vonji jasmina in ylang ylanga. Dišava je ženstvena, navdušila pa bo zagovornice močnih esenc.

Znamka Tom Ford je za jesen pripravila dišavo Vert Bohème, ki diši po magnoliji, prepleta pa se z zemeljskim vonjem lesa. Za ženske, ki imajo rade orientalske vonjave je Prada ustvarila parfum La Femme, ki vsebuje ylang ylang, vanilijo in tuberozo.

parfumi_disave.jpg

Kozmetična hiša Yves Saint Laurent je predstavila dišavo Mon Paris, ki je nadaljevanje zgodbe Paris in Parisienne. V tem parfumu najbolj izstopa vonj hruške in belih cvetov, vpleteni pa so tudi vonji citrusov. Dišava je sočna in sladka, mešanica sadja in cvetlic ter tako hkrati klasična in provokativna. Kot Pariz, v katerega se z lahkoto zaljubimo.

Novo različico je dobila tudi priljubljena dišava Chloé Eau De Parfum, to jesen nas bo božala Chloé Fleur de Parfum, ki je razkošen šopek cvetja, sestavljenega iz najnežnejšega dela teh cvetlic, njihovega srca. Mojstra parfumerja Michel Almairac in Mylène Alran sta jih umetniško združila in tako ustvarila še eno edinstveno dišavo. Carolina Herrera pa z dišavo Good Girl stavi na ženske, ki so drzne in prefinjene, katerim svet leži pred nogami. Vonj je zapeljiv, orientalski, z esencami jasmina, tuberoze in pražene tonke.

Avtorica: Da. M. 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)