Diši po ... čistem: Najlepše dišave za poletje

Sveže dišave za vroče dni.

11.7.2016 ob 6:00

svezina_voda.jpg

V poletni vročini, ko težke dišave hitro postanejo zadušljive, se še posebej priležejo nežni sveži vonji. poiskali smo nekaj dišav, ki pričarajo občutek, kot da ste pravkar stopili izpod prhe in oblekli svže oprana oblačila.

1. SVEŽE RJUHE IN SVILNATA KOŽA

Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning, 
toaletna voda v spreju

Ko se želite spomniti na leno nedeljsko jutro, vonj po sveže opranih bombažnih rjuhah in svilnato gladko kožo, vam bo prav prišla Replica Lazy Sunday Morning Maison Margiela. V pomirjujoči dišavi se prepletajo šmarnica, pačuli, iris in beli mošus. Cena: 112 evrov (sephora.com)

svezina_mmm.jpg

2. NEIZBRISEN POLJUB ČISTOČE

Le Labo Bergamote 22, parfumska voda v spreju

Izrazita dišava, ki ohrani svežino tudi po nekaj urah na plesišču in celo na morebitnih domačih zabavah, kjer se po prostorih vije cigaretni dim. Parfumska vodica je sestavljena iz 22 not, tudi trpke grenivke in tople ambre ter je pisana na kožo vsem, ki želijo delovati ´kul´. Cena: 141 evrov (lelabofragrances.com)

svezina_le labo_packshot-6078_parf_500ml.jpg

3. PRAVKAR IZPOD PRHE

Byredo Blanche, parfumska voda

Parfumar Ben Gorham je v dišavi, ki jo je poimenoval s francoskim imenom za belo, združil belo vrtnico, vijolico in lesne note. Ostra, čista in zelo nosljiva dišava, v kateri je, kot pravi ustvarjalec, ujet vonj čiste nedolžnosti. Cena: 98 evrov (byredo.eu)

svezina_DSC01471-1.jpg

4. KOT DRAGOCENO MILO

Philosophy Pure Grace, dišava v spreju

Najpreprostejša sveže dišeča dišava: vonj, ki spominja na kombinacijo izbranega naravnega mila in vode. Letos je na voljo tudi osvežena, poletna edicija dišave. Cena: 16 evrov

svezina_pure_grace_fragrance_60ml.jpg

Avtorica: Ajda Janovsky


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)