Neverjetna moč ličenja: Preobrazba 80-letne babice iz Splita

Že poznate babico Livio, ki je zaslovela potem ko jo je vnukinja naličila kot hollywoodsko zvezdnico? Njena preobrazba je neverjetna!

19.7.2016 ob 1:00

Screen Shot 2016-07-19 at 12.04.27.jpg

Najbolj šik hrvaška babica tega leta je zagotovo 80-letna Livia iz Splita. Livia je zaslovela potem ko jo je njena vnukinja, hrvaška vizažistka in blogerka Tea Flego, naličila do neprepoznavnosti, fotografije in videoposnetke preobrazbe pa delila s sledilci na Instagramu in na svojem blogu.

1.jpg

Fotografija šik babice je zakrožila po svetu, njeno preobrazbo pa so opazili tudi tuji mediji kot so BBC, Marie Claire, Huffington Post, ameriška Elle, britanska The Sun in Mirror ter številni drugi. Po viralni preobrazbi ima Tea danes več kot 100 tisoč sledilcev na Instagramu, z babico pa kdaj še vedno objavita kakšno preobrazbo.

Livia, ki sicer živi v domu za ostarele, ima pet otrok, dvanajst vnukov in šestnajst pravnukov in pravi, da ji slava godi. "Babica pravi, da je živ dokaz, da nikoli ni prepozno za slavo in v njej zelo uživa. Vsak dan, ko ji povem, na katerem delu sveta pišejo o njej, kar ne more verjeti," je povedala vizažistka.

Glamurozne babice se je čez lužo prijel nadimek Glam-Ma, kar je izpeljanka iz besed glam (glamorozna) in grandma (babica).

Avtor: F. M.

Foto: Instagram/Tea Flego


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)