Nemoč po lakiranju nohtov je preteklost, prihaja sprej za nohte

Pravijo, da je ženska nemočna le, ko se ji suši lak na nohtih, a kot kaže bo tudi tega kmalu konec.

20.11.2015 ob 7:30

paint_can.jpg

Svet manikire bo kmalu zamajal sprej za nohte, ki obljublja takojšnje barve, brez sušenja. To bo odlična rešitev za vse ženske, ki preprosto nimajo časa sedeti pri miru in čakati, da se jim posuši lak - torej za VSE ženske! Lak v spreju se bo namreč posušil v nekaj sekundah, kar pomeni, da boste lahko takoj nadaljevale z opravili in svojim življenjem.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

"Po letih razvoja formule laka v spreju sem naravnost navdušena, da lahko oznanim prihod izdelka Paint Can (barva v pločevinki, op. p.). Naše stranke si že od nekdaj želijo zmanjšati čas sušenja laka in zdaj jih lahko razveselim z novico, da se je rodil Paint Can!" je povedala Thea Green, ustanoviteljica podjetja Nails inc.

50-mililitrska pločevinka spreja za nohte bo stala okrog 14 evrov.

Kako deluje?

  1. Pred pršenjem je potrebno nujno nanesti podlak (ta se že zdaj suši veliko hitreje kot ostali laki), saj bo ustvaril pravo podlago za sprej.
  2. Pločevinko laka se pred pršenjem dobro pretrese, nato pa poprši po nohtih z razdalje od 10 do 15 centimetrov. Pred tem je potrebno zaščititi podlago za dlanjo.
  3. Tretji korak je po želji namenjen nanašanju nadlaka, ki še dodatno podaljša obstojnost spreja.
  4. Roke se nato le še umije z milom in toplo vodo. Barva spreja na koži okrog nohtov se bo preprosto sprala. Lahko si boste pomagali tudi z vlažilnimi robčki.

Avtorica: B. G.

Foto: Nails inc 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)