Nasvet vizažistke: Kako v vročini doseči, da se ne svetimo

Puder in vročina nista dobra kombinacija. Kako se lotiti ličenja, odgovarja vizažistka Tina Modlic.

4.7.2019 ob 4:40

image3_licenje.jpeg

V tej vročini so že oblačila čisto odveč, kaj šele make-up. A podočnjake to prav nič ne zanima in še vseeno vztrajajo, vidni že od daleč. Bi njih in še katero napakico na koži, ki je morda posledica kakšnega aperol spritza preveč, zakrila? Prav zato smo v uredništvu Mične, pa čeprav poleti še posebej zagovarjamo naravni videz, vizažistko Tino Modlic vseeno vprašali, kako nam lahko pomaga.

Problem je predvsem svetlikajoča koža, na katero se zdi res nemogoče še kaj dodatnega nanašati. »SPF faktor, nežni nanosi pudrov in ličil in pa suhi puder za matiranje kože. Kompaktni puder za popravke v torbico. Drugače pa je zdrava koža sijoča koža,« pravi Tina, ki vodi studio Barvish. Tudi Tina ni zagovornica pretiranega ličenja v vročini in pravi, da je sijoča koža zdrava koža. »Dobro očiščena in negovana koža je podlaga za vsak dober make-up! Nega, nega, nega,« poudari.

Ko jo povprašamo, kakšen puder bi nam priporočila, pravi naj izberemo takšnega s čimbolj lahko teksturo, saj bo le tako koža lahko dihala. »Še bolje pa bo če uporabiš le malo korektorja, da prikriješ podočnjake ali mozoljčke, koža pa naj dihaaaa. Lepe smo tudi brez pudra,« spodbuja Tina.

In njeni TOP lepotilni izdelki tega poletja?

»Koralne senčke za oči! Koralna je barva tega poletja leta. Malo na oči, malo koralne barvice na lička, obarvan gloss in ste pripravljene, da zablestite.«

image1_licenje.jpegimage4_licenje.jpeg

Pripravila: Da. M. 
Foto: Barvish.si

Preberite še: Američanka, ki je princu Williamu odločno rekla ne in pa Zakaj ni dobro spati ob vključenem ventilatorju

Morda vas zanima tudi: Najlepša poletna jagodna rulada, ki je navdušila splet ali pa Bazen je užitek, a tudi odgovornost


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)