Najlepše čarovnije s svinčnikom za oči (FOTO)

Predstavljamo vam pet načinov, kako se naličiti s svinčnikom za oči. Prav ta je namreč ključen del make up torbice v letu 2021.

11.1.2021 ob 7:30 | Foto: Getty Images, Kristen Noel Crawley/osebni arhiv, Liza Koshy/osebni arhiv, Samuel Paul/osebni arhiv, Iris Law/osebni arhiv | Avtor: A. J. (revija Suzy)

Najlepše čarovnije s svinčnikom za oči (FOTO)

Da bi se iz svojega običajnega videza prelevili v divjo rockerico, simpatično sosedo, retro divo, disko zvezdnico ali zapeljivo direktorico, je dovolj, da imate v toaletni torbici eno samo ličilo – svinčnik za oči.

Ne glede na to, ali si želite v letu 2021 postati le najboljša različica sebe ali popolnoma spremeniti videz, začnite pri obrobi oči. Prav ta namreč popolnoma spremeni obraz in ključno vpliva na vtis, ki ga dajete ljudem okoli sebe. Začnite 2021. drzno in raziščite nove načine, kako ličila uporabiti drugače.

Za modne sladokuske

Uskladite barvo svinčnika za oči s kosom oblačila, ki ga nameravate obleči. Namesto nad trepalnice narišite črto malce nad veko, približno centimeter pod obrvmi. Linija naj posnema obliko obrvi.

Kraljica instagrama

Umetelen vzorec, narisan s svinčnikom pastelne barve, je eleganten in hkrati poseben, nežen, a tudi izrazit. Nad njim bodo navdušene kraljice instagrama, saj je zelo fotogeničen, z njim pa boste zagotovo opazne.

Sodobna diva

Vtis dive bodo na vaš obraz pričarale mačje oči. Pri risanju črte, ki se v kotičkih oči nadaljuje rahlo navzgor, morate biti zelo natančni, saj boste le tako dosegli želeni učinek. Nekateri zvezdniki z youtuba priporočajo, da si pri risanju pomagamo z ravnilom ali žlico za čaj. Vsekakor bo delo lažje, če boste namesto svinčnika za oči uporabili tuš. Morda bi lahko letos namesto črnega preizkusili kak bolj zanimiv odtenek?

Vedno opaženi

Vaše oči bodo zagotovo v središču pozornosti, če boste uporabile neonsko modri svinčnik. Mačje oči na sodoben način, kakor bi lahko poimenovali ličenje, ki ga vidite na fotografiji, so odlična poživitev k oblačilom nevtralnih barv in preprostih krojev, ujemajo pa se tudi s futurističnimi modnimi kombinacijami. A pozor, niso za sramežljivke!

Drzna podrobnost

Če želite kaj drugačnega in drznega, hkrati pa ne želite preveč izstopati, obrobite oči s tanko črto živo oranžne barve. Navzgor zavihana črta, ki v kotičkih podaljša oči, bo skupaj z obrobo notranjega kotička oči naredila vtis klasičnega ličenja, živahen odtenek pa bo poskrbel za ravno pravšnji odmerek modne svežine.

Preberite še: Modni trendi 2021, ki se jih že zelo veselimo

Morda vas zanima tudi: Trije odtenki las, ki bodo v prihajajočem letu velik hit


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)