Na prvo modno druženje z Mično vabimo ...

Preverite, če ste na seznamu povabljenk na prvi Mičnin dogodek, ki bo poln sladkih razvajanj in presenečenj.

29.9.2015 ob 9:00

shutterstock_113001007.jpg

V dobi interneta je osebni stik postal še bolj cenjen, zato želi Mična svoje bralke spoznati še v živo. Prvo takšno druženje se bo odvijalo že to soboto v salonu Lassana, kjer bomo skupaj preživeli prijetno popoldne, katerega rdeča nit bo spoznavanje zadnjih modnih smernic ličenja in pričesk.


Že slediš Mični na Facebooku?

Na to prvo druženje kot obljubljeno vabimo 30 bralk, ki so svojo udeležbo prijavile preko Facebooka ali elektronske pošte. Dobili smo zelo veliko prijav, zato naj vse tiste, ki se na spodnjm seznamu ne boste našle, potolažimo, da bomo kmalu organizirali še en Mičnin dogodek, kateremu jih bo sledilo še več.

  • Seznam povabljenk:

    Damjana Kumer, Nives Vošnjak, Nataša Gale, Špela Bizjak, Petra Stemberger, Urška Roblek, Lara Šinigoj, Milijana Malić, Manca Švigelj, Eli Grbec, Anita Antončič, Polona Krutil, Laura Menard, Tatjana Keleman, Danijela Zagoršek, Pika Plemenitaš, Almina Elezovič, Suada Jakupović, Sara Nunič Klun, Jana Božič, Isabela Lps, Mateja Simonič, Urška Novak, Sabina Ileršič, Renata Strmec, Špela Meglič in Simona Tovornik Forštner, Melita Gulja, Ana Fetih in Sintja Točaj.
shutterstock_269805119.jpg

Vse dame lepo prosimo, da nam svojo udeležbo potrdijo na naslov micna@delo.si ali preko Facebook sporočila do jutri, 30. septembra do 12. ure. V kolikor vašega potrdila ne bomo prejeli, bomo na dogodek namesto vas povabili nekoga drugega.

Ne pozabite, to bo druženje, polno super nasvetov, sladkih razvajanj in seveda presenečenj. Pridite, da se pobližje spoznamo. Dobimo se v soboto, ob 14. uri, v salonu Lassana, na Slovenski c. 27 v Ljubljani.

Kaj se bo dogajalo?

Lepotni strokovnjaki salona Lassana bodo našim bralkam delili koristne nasvete in novosti na področju nege kože in pričesk, prav nobena od udeležnk pa ne odšla praznih rok. V času druženja bomo poskrbeli še za dodatno presenečnje in sladko razvajanje.

Če si takšno sobotno popoldne predstavljate tudi vi, a ste zamudili rok za prijavo na dogodek, naj vas potolažimo - to je le prvi od mnogih, tovrstnih Mičninih dogodkov.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)