Lepotna rutina: Gorka Berden (Zvezde plešejo)

Gorka Berden o vsakodnevnem ličenju: Minimalno ali nič

17.5.2018 ob 8:39

18336X1432.jpg

Tekmovalka v plesnem šovu Zvezde plešejo in igralka Gorka Bedren se je je gledalcem šova prikupila s svojo iskrenostjo in humorjem. Če bi bili muha na njenem zidu in spremljali, kako je videti njeno jutro, bi gotovo imeli kaj videti. Kot pravi, vse poteka izjemno hitro, saj običajno budilko prestavlja na dremež dokler se da.

"Moje jutro je videti tako, da prestavljam budilko na dremež kolikor dolgo se le da. Na tešče popijem kozarec tople vode, se osvežim v kopalnici in si nanesem minimalno plast make-upa ali pa celo nič," svoj začetek dneva opiše Gorka in doda, da utegne najti še čas za zajtrk, se na hitro obleče in odhiti skozi vrata. "Vse opravim zelo hitro, ker sem pač predolgo spala."

A post shared by Gorka Berden (@gorka.berden) on

Gorka za svojo lepoto in videz skrbi z občasnimi pilingi telesa in obraza. Poskrbi pa tudi za kvalitetno in redno vlaženje kože.

V poletnih mesecih doma ne zapusti brez zaščitne kreme za obraz. Uporablja zaščitni faktor 30. Sicer pa svoje poletne kozmetike v primerjavi z zimsko ne spreminja preveč.

V njeni torbici se tako znajdejo še vazelin, korektor, krema za roke in šminka.

"Ta pride prav še posebej, če se dan slučajno podaljša v večer in se potrebno na hitro urediti."

Preberi še, kako je videti lepotna rutina Nike Ambrožič Urbas TUKAJ. Od vseh tretmajev ji je daleč najljubša masaža obraza po starodavni kitajski tehniki ...

Avtorica: P. Pa.
Foto: Mediaspeed


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)