Končno se je javila Rihanna in svoje oboževalce razveselila z …

Rihanna je na višku kariere nekako izginila z glasbene scene.

5.8.2020 ob 5:40 | Foto: Yuriko Nakao/Reuters, Instagram | Avtor: E. N.

Končno se je javila Rihanna in svoje oboževalce razveselila z …

Pevka, ki prihaja z otoka Barbados, je že s prvo skladbo osvojila cel svet, njena glasbena kariera pa se je nato le še bliskovito vzpenjala. In ravno, ko se je Rihanna lahko pohvalila z razprodanimi turnejami, koncertnimi prizorišči in kipci glasbenih nagrad, se je umaknila izpred oči javnosti in izginila z radijskih valov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Brez skrbi, kot je kmalu zatem v različnih intervjujih obrazložila svojim oboževalcem, ni za vedno prenehala s petjem, se je pa posvetila malce drugačnemu delu. Podala se je v podjetniške vode in luč sveta je kmalu ugledala znamka Fenty, ki je najprej navduševala z make-upom, nato pa še spodnjim perilom in oblačili. No, do danes Rihannino znamko že dodobra poznamo in moramo priznati, da smo jo precej vzljubili. Po svetu je dosegla velik uspeh in pevka se je tako odločila za naslednji korak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Make-upu sedaj dodaja tudi beauty linijo za nego kože. Imenuje se Fenty Skin in se osredotoča na zdravo kožo kar najrazličnejših tipov in barv. Pred dnevi smo lahko na Rihanninem instagramu in v medijih opazili že prve napovednike za omenjeno kozmetiko. Poleg pevke znamko oglašuje tudi ameriški raper A$AP Rocky ter izvajalec pesmi Old Town Road Lil Nas X. Vemo torej, da je linija namenjena tako ženskam kot moškim, pevka pa se je potrudila, da bi pomagala zdravo kožo ohranjati in vzdrževati kar najširši publiki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Kaj vse je pripravila Rihanna?

Glede na trenutno poplavo kozmetičnih izdelkov se verjetno sprašuješ, kateri produkti bodo izšli v liniji Fenty Skin. No, zaenkrat kaže, da je Rihanna za nas pripravila tri različne in precej univerzalne produkte, ki obljubljajo zdravo, enotno in lepo kožo. Na instagramu je sporočila, da se je z razvojem formule s svojo ekipo ukvarjala več kot dve leti, njen fokus pa je bil usmerjen tudi v lične embalaže, ki so hkrati čim bolj prijazne okolju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY SKIN (@fentyskin) on

»Vse se začne z dobro podlago, to pa je vaša koža,« je zapisala na svojem instagram profilu. »Vsi vemo, kako obsedena sem z lepo in zdravo kožo, ne glede na to, ali želite nositi make up, ali želite imeti obraz čisto gol. Vedno je ključna sijoča koža,« je še sporočila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY SKIN (@fentyskin) on

Prav vsi produkti, torej tonik, čistilna krema in vlažilni serum s SPF faktorjem, so že na voljo na spletni strani fentyskin.com od konca julija. Cenovni razpon je med 25 in 35 dolarji, pevka pa obljublja, da vsi trije produkti vsebujejo čisto vse, kar naša koža potrebuje za zdrav in sijoč videz.

Sedaj lahko le še čakamo na množične odzive in kritike znanih beauty blogerk, da se prepričamo, kako čarobni so Rihannini zvarki, če bomo na to lahko sploh počakali, preden tudi sami naročimo svoj komplet.

Preberite še: Julijske lepotne novosti (previdno, vse boš želela spakirati v kovček)

Morda vas zanima tudi: Laminacija: nov način oblikovanja obrvi, ki to poletje navdušuje dekleta


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)