Kako ste videti s 100 plastmi pudra?

Nova spletna evforija: kako je videti, če si nanesete 100 plasti pudra, 100 plasti laka za nohte, 100 plasti maskare ali 100 plasti šminke?

3.8.2016 ob 7:00

Fendi bbt F16 032.jpg

Po spletu je zaokrožila nova bizarna senzacija – 100 plasti kozmetičnih izdelkov. Na zakladnici videoposnetkov YouTube najdete marsikaj in zagotovo ste se že kdaj ujeli, ko vas je zaneslo med čudaške videoposnetke, ob katerih ste preživeli veliko preveč časa, a so bili povsem brez smisla. Vsake toliko pa se zgodi, da kakšen video z nenavadno vsebino ravno zaradi svoje nesmiselnosti postane viralen in zaokroži po vsem svetu.

Vse se je začelo z vlogerko in umetnico poslikave nohtov, ki svoje posnetke objavlja na kanalu Simply Nailogical. Ta je uporabila 116 lakov za nohte hkrati! Tako je, na vseh 10 prstih.

Eksperiment se je končal tako, da so bili njeni nohti videti kot čudni izrastki, posnetek pa si je v enem mesecu ogledalo krepko čez 15 milijonov gledalcev!

Spletna senzacija pa se ni končala tu. Za njo so se začeli pojavljati posnetki stotih plasti pudra, laka za lase, šminke, maskare, kreme za samoporjavitev ... Svoj lonček je pristavila tudi slavna vlogerka Jenna Marbles, ki je izziv nadgradila tako, da si je v 7 urah nanesla po 100 slojev vsega naštetega hkrati!

Ste pripravljeni?


100+ plasti pudra

100+ plasti tekoče šminke

100+ plasti maskare

100+ plasti samoporjavitvene kreme

100+ plasti vsega zgoraj naštetega

Avtor: F. M.

Foto: Shutterstock

Video: YouTube


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)