Bralke so preizkusile novo Vichy kolekcijo: "Nanos je pravi balzam!"

Mična je bralke prosila za preizkus nove linije kozmetike Vichy in to so njihovi odzivi ...

16.12.2015 ob 12:15

neo_vichy.jpg

Kozmetična hiša Vichy je zrelim ženskam pred kratkim ponudila novo kolekcijo Neovadiol, ki lajša vstop v novo življenjsko obdobje, menopavzo. Fizične in psihične spremembe pomagajo lajšati trije izdelki: Neovadiol nadomestni kompleks za vse tipe kože, Neovadiol nadomestni kompleks za suho občutljivo kožo ter Neovadiol nadomestni kompleks za normalno in mešano občutljivo kožo.

Mična in Vichy sta s pomočjo nagradne igre izbrala 15 bralk, ki so prejele testne izdelke, v želji, da nam sporočijo svoje občutke in ocene ob preizkušnji nove linije.

"Sem zelo zadovoljna"

Sonja S. je bila prva, ki nam je sporočila, kako zelo ji je všeč: "Poslani vzorček je odličen, saj imam izredno suho kožo in je bil nanos pravi balzam."

Dragica L. pravi, da je krema zelo dobra, Martina M., pa k temu še dodaja: "Krema kožo pomirja, ne pušča mastnega občutka in tudi ne svetlečega videza."

Najbolj izčrpni sta bili Andreja Š.: "Krema mi je všeč, saj se je po nanosu lepo in hitro vpila v kožo. Občutek na koži je bil  dober. Vichy kozmetiko občasno uporabljam že kar nekaj let, zato poznam nekatere izdelke. Odločila se bom tudi za nakup Vichy Neovadiol kreme."

In Sonja V.: "Z vzorčkom, ki mi ga je posredovala Mična, sem zelo zadovoljna, je ravno prav mazljiva, ravno prav mastna in diskretnega, prijetnega vonja. Razmišljam, da bom po porabi kreme Neovadiol Gf, ki sem jo kupila novembra, kupila kremo, katerega vzorček ste mi poslali."

Vsem bralkam se iskreno zahvaljujemo za njihovo mnenje.

Avtorica: B. G.

Foto: Vichy


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)