Kristali za več strasti in boljši seks

Če vajino spolno življenje potrebuje malo spodbude, si lahko pomagate s kristali za strast.

12.3.2022 ob 8:47 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Kristali za več strasti in boljši seks

Ko gre za ohranjanje ali oživljanje strasti v spalnici vsaka pomoč pride prav. Poleg vsem splošno znanih tehnik v smislu nove poze, seksi perilo, zapeljiva glasba, afrodizična hrana in intimno vzdušje, je na tem seznamu še nekaj. To so kristali, kajti nekateri od njih lahko še kako prevetrijo stvari na tem področju.

Kateri in kako, pojasnjuje Sensa.hr.

Granat

Granat je kristal romantike in strasti. Premore neverjetno energijo in obnovitvene vibracije, z uporabo tega kristala je mogoče povečati seksualno strast in strast do življenja nasploh.

Že od nekdaj se ga uporablja tudi v prid sreče in uspeha, simbolizira ljubezen ter izboljšuje odnose znotraj romantične zveze. Hkrati prinaša veliko energije, pomaga ohranjati fokus in omogoča hitrejšo pot do cilja.

Če menite, da je odnos izgubil iskro, si pomagajte s tem kristalom. Položen v spalnico ali kot obesek na verižici jo bo vrnil v intimne odnose.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEOGOLD (@leogold76)

Rdeči japis

Ta deluje na našo korensko čakro, dviguje raven energije in nas spodbuja k doseganju ciljev. Od nekdaj je simbol ženstvenosti in plodnosti, nosečnice so ga nosile z namenom zaščite sebe ter otroka pred negativnimi energijami.

Kristal prebuja seksualno energijo, strast in spodbuja regeneracijo reproduktivnih organov. Hkrati spodbuja krvni pretok po vsem telesu. 

Rdeči japis pomaga pri fizični vzdržljivosti in podaljšuje seksualno zadovoljstvo. Prav tako krepi spolno kompatibilnost med partnerjema.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @astrologym47g

Rdeči aventurin

Še en sijajen kristal za krepitev strasti je rdeči aventurin. Če ste malo izčrpani, lahko ta kristal zagotovi nov odmerek energije in vas navda z novo živeljensko močjo. Hkrati premaguje strah in zadržke glede izražanja spolnih želja in pričakovanj.

Strah, sram in zaskrbljenost so veliki zaviralci strasti in v telesu ter mislih ustvarjajo nepremagljive blokade, zaradi katerih seksualna energija ne more lepo teči.

Premagovaje teh je ključ do dobrega seksa in tu nastopi omenjeni kristal. Pomagal vam bo, če ga boste nosili kot nakit, v žepu ali v torbici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gold Digger Traders

Preberite še: Od tehtnice do škorpijona: najmanj in najbolj strastna znamenja

Morda vas zanima tudi: Kako po obdobju medenih tednov ohraniti strast (nasveti parov)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)