Kdo je pravi moški?

Ker so okusi različni, je v očeh vsake dame pravi moški drugačen.

27.1.2016 ob 10:45

shutterstock_331291736.jpg

Tiste, ki ste svojega našle, to že veste. Tiste, ki ga še iščete, morda tudi. Ali pa vendarle ne. Torej: ne iščite pravega moškega. Iščite pravega moškega zase. Ko boste to ozavestile, bo šlo vse lažje. Preden pa bodo zadeve stekle, si boste morale odgovoriti na ključno vprašanje, ki se glasi: "Kakšen je zame pravi moški?"


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Res se vam to zdi mačji kašelj, a ko se boste dodobra poglobile zadevo, morda v roke vzele celo papir in svinčnik, boste nenadoma opazile, da je vprašanje dokaj zapleteno. Kakšne so vaše želje, pričakovanja, morda celo zahteve ...

Je pravi moški tisti, ki ima več kozmetike, kot vi sami, vsako jutro pred službo odteče dvajset kilometrov, naredi sto sklec (ter zato hudo dobro izgleda), si pripravi smoothie in odhiti na delo ali je to tisti, ki vam skuha kavo, pripravi zajtrk in odstopi kopalnico, čeprav bi sam veliko hitreje prišel iz nje, njegova postava pa ne bi ravno krasila naslovnic?

Je to moški, ki vsak petek po službi s prijatelji ob vrčku piva ali dveh predebatira vse pretekle in prihajajoče dogodke ali oni, ki vas na zadnji zvečer delavnika pričaka z dobro večerjo in šopkom rož ter vas povabi v kino? Nekdo, ki vas v nedeljo na kosilo odpelje k svoji mami ali tisti, ki nedeljsko kosilo skuha skupaj z vami?

Je pravi moški zapeljiv, spogledljiv, šaljiv in šarmaten ali je to oni, ki se drži bolj zase, je zadržan in v vas nikoli ne zbuja ljubosumja? Je trden in hladen ali moški, ki ga ni sram ali strah pokazati čustev, pa čeprav se odražajo kot solze v njegovih očeh? Je pozoren, predan in skromen ali niza uspeh za uspehom ter se seveda veseli tudi vaših, ki vama bodo zagotovili varno prihodnost? Je to moški, ki se običajno strinja z vami ali oni, ki se zlahka zaplete v burno debato, tudi prepir?

Je alfa samec ali copata? Je morda oseba, ki skrbi za svoje zdravje in ga ne jemlje kot nekaj samoumevnega? Mu ni nerodno redno hoditi na pregled prostate, k zobarju ali k okulistu?

Pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja. In prav tako, kot so različni okusi, se med seboj razlikujejo tudi pripadniki močnejšega spola. Vas pa, drage bralke naprošamo, da nam zaupate, kakšen je pravi moški za vas. Zagotovo si ga zamišljate ali celo že imate.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)