Kako bodo valentinovo preživele znane Slovenke

Kaj praznik zaljubljencev pomeni Evi, Jasni in Katji?

14.2.2018 ob 5:50

valentinovo_ThinkstockPhotos-531427995.jpg

Februar si ponavadi zapomnimo po dveh stvareh: pustnih maskah in 14. februarju, prazniku ljubezni. Dan, ki naj bi ga preživeli z ljudmi, a se pogosto poraja vprašanje, zakaj za izkazovanje ljubezni potrebujemo točno določen dan, ko pa to lahko počnemo celo leto.

A zakaj ne bi letos svoje boljše polovice vseeno presenetili z drobno pozornostjo, ki mu bo polepšala dan? O tem, kako bodo preživele letošnje valentinovo pa je Mična povprašala tudi tri znane Slovenke.

Eva Ahačevčič Pakiž, blogerka in spletna urednica Grazia.si

Z možem valentinovega ne praznujeva. Tudi letos ga načeloma ne bova, a ker imava ravno na ta dan opravke v osrčju prestolnice, bova morda skočila na tortico in kavo. Vsekakor bo sladkanje posebno, saj se nama bo letos prvič pri tem pridružila tudi najina petmesečna hčerka Mila. Prvo valentinovo v troje, torej!

Jasna Vale, žena znanega didžeja Mika Valeja

Valentinovo že nekaj let preživljam s svojim možem in hčerko. Sama obdarovanju ne namenjam pozornosti, tako da si ne belim glave, kaj bi kupila oz. kaj bom dobila, ampak jemljem to kot dan ljubezni, tako da nam je bolj pomembno, da smo skupaj, da kaj dobrega pojemo in se sprostimo. Mislim, da je lepo, da si izkazujemo ljubezen, naj bo to na valentinovo ali na kakšen drug dan. Važno je, da znamo pokazati čustva in da si vzamemo čas za bližnje. Letošnje valentinovo tako ne bo nič drugačno od prejšnjih let, uživala bom v objemu ljudi, ki mi največ pomenijo in vem, da bo popolno.

A post shared by Jasna ???? (@_jasna_vale) on

Katja Koselj, oblikovalka nakita

Z možem v resnici nimava načrtov, ker on ne praznuje valentinovega, vseeno pa dobim kakšno rožico. Letos, v sredo pa lepo sovpada, saj imava plesne vaje, ki bodo verjetno v malo bolj romantičnem vzdušju kot ponavadi. Drugo leto zapored namreč hodiva na družabni ples v Kazino. Drugače pa za valentinovo pripravljam nagradno igro in posebno akcijo nakita na svoji spletni strani.

A post shared by Katja Ko. (@katjakoselj) on

Avtorica: Klavdija Rupar
Foto: Thinkstock, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)