Si samska? Pričaraj si najboljše valentinovo v življenju!

Širi ljubezen.

12.2.2018 ob 2:50

valentinovo_ThinkstockPhotos-582307948.jpg

Kres s fantom (v smislu zažiganja fotografij, na katerih so z bivšim) in pretiravanje s čokolado se zdi idealna ideja za vse, ki valentinovo preživljajo samske.

Si med njimi letos tudi ti? Torej se dneva zaljubljencev najbrž ne veseliš pretirano. Vsi srčki, medvedki in rdeče vrtnice ti gredo na živce, z eno besedo, zagrenjena si, kar je škoda, saj gre za ljubezen. Ne zgolj do srčnega izbranca, temveč do vseh, ki jih imaš rada, zlasti pa do sebe. Zakaj priložnosti ne bi temu primerno obeležila? Kajti, ne glede na status zveze, na valentinovo lahko uživaš, so zapisali na portalu Your tango in nanizali nekaj odličnih, samskim na kožo pisanih idej.

Razvajaj sebe

Ker se na valentinovo vse vrti okoli ljubezni, jo nameni sebi. Počni le tisto, kar ti prinaša prav posebno zadovoljstvo. Privošči si manikiro, pedikuro, masažo, popolno nego obraza v kozmetičnem salonu ali ostani doma. Naroči ali skuhaj najljubšo jed in si privošči večer ob priljubljeni seriji. Ali filmu. Ali glasbi. Konec koncev se ti ni treba ozirati na nikogar drugega, kot nase.

Ali bodi produktivna

Če nisi ravno za razvajanje in poležavanje, izkoristi popoldne za pripravo prezentacije, ki te čaka naslednji teden v službi, končno pospravi svoje omare, uredi finance ali pospravi knjižne police. Zagotovo se boš, ko bo delo opravljeno, počutila več kot odlično.

Zaljubi se v nekaj novega

Že dolgo razmišljaš, da bi se vpisala na jogo? Bi se rada naučila plesati balet? Bi končno rada ugotovila, kako skuhati črno rižoto? Postavi si izziv in stori nekaj, česar običajno ne počneš. Ali počneš preredko, ker ti vselej zmanjka časa.

Na drugačen način pošlji ljubezen

Študije kažejo, da je prijaznost nalezljiva ter polepša dan tistemu, ki je prijazen in onemu, ki mu je prijazna gesta namenjena. Pošlji lepe želje nekomu, ki ti je blizu (prijateljici, sodelavki) ali nekomu, ki ti ni tako blizu (natakarju, ki ti vsako jutro postreže s kavo). Nisi ravno za voščilnice? Pridruži se društvu prostovoljcev in pomagaj tistim, ki v življenju nimajo takšne sreče, kot je namenjena tebi. Ko boš videla srečne obraze vseh, ki jim boš polepšala dan, bo ta tudi v tvojih očeh lepši.

Praznuj valentinovo s prijateljicami

Kdo potrebuje Valentina, če ima prijateljice? Zberi jih in jih obdaruj s skromnimi darilci. Potem, ko si izkažete naklonjenost, se lahko podate v mesto na zabavo. Kajti, roko na srce, zabava vedno pride prav.

Razmisli, kaj pričakuješ od ljubezni

Čeprav si trenutno samska in si nad ljubeznijo obupala vedi, da je ta namenjena vsakomur. Kdo ve, kdaj te bo presenetila.

Zato si vzemi čas in napiši nekaj ljubezenskih ciljev, želja, pričakovanj. Ne glede na to ali nameravaš ostati samska še deset let ali bi že naslednji mesec rada znova šla na zmenek, če boš svoje cilje zapisala, bo pot do njih veliko enostavnejša, kot če bodo ostali zgolj v tvojih mislih.

Danes te na MIČNI čakajo še te zanimive vsebine:

Petra Greiner: Imamo veliko črnega humorja in pri vsem smo iskreni

Razkrite nove podrobnosti o poroki princa Harryja in Meghan

Teden z Luno: 12. - 18. februar

Malenkosti, s katerimi boste v dom priklicali srečo

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)