Kaj je slowgazem in zakaj bi ga morali spoznati

Tako imenovani slowgazem je tehnika, ki vas zagotovo ne bo razočarala.

18.9.2020 ob 5:30 | Foto: Artem Peretiatko/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kaj je slowgazem in zakaj bi ga morali spoznati

Samozadovoljevanje običajno izgleda takole: malo ste vzburjeni, zamislite si vročo zgodbico, se sprostite, se poigrate s ključnimi organi in v trenutku je vsega konec.

Priznajte, da največkrat najbolj spominja na hitri seks, kot na kaj drugega. Kar je škoda, saj lahko ta oblika spolne potešitve prinaša tudi trajnejše užitke, kot so vam znani.

Ena od poti do njih pa je tako imenovani slowgazem, ki lahko pričara silovit mega orgazem. Kot že samo ime pove, se skrivnost skriva v počasni tehniki, to pa so po pisanju Miss7 koraki, ki pripeljejo do izjemne spolne izkušnje.

Vse je v pripravi

Kar pomeni, da se zgodba začne še preden se predate načrtovanemu dejanju. Zagotovite si popolno udobje: privoščite si sproščujočo kopel, morda poživljajočo prho, prižgite sveče, vključite glasbo … skratka, najprej poskrbite zase in za ambient, ki bo pripomogel k primernemu nadaljevanju.

Samomasaža je dobra uvertura

Vseeno je, kaj boste izbrali: masažno olje, losjon, mleko za telo, počasi in z občutkom izbrani negovalni preparat nanesite na čisto vse kotičke telesa. Zaprite oči in nežno polzite po koži ter uživajte v vonju, teksturi ter učinkih tistega, s čimer se razvajate.

Vključite kino v glavi

To, da so možgani glavni spolni organ, ste že velikokrat slišali. Dejstvo je, da je s pravilno stimulacijo teh mogoče pričarati odlične pogoje za vroče seksualno nadaljevanje. Lahko uporabite domišljijo in si zamislite vroč prizor, lahko si pomagate s filmom z začinjeno vsebino.

Skratka, zatecite se k tistemu, kar ima na vas najboljši učinek.

Poskrbite za spremembo

Zagotovo imate tehniko, h kateri se praviloma zatekate med masturbacijo. A tako kot rutina ne koristi seksu v dvoje, ne koristi niti solo igricam. Torej premaknite meje.

Morda z igračko, morda z drugačno stimulacijo, morda z raziskovanjem manj znanih kotičkov spolovila. Uporabite domišljijo in jo izkoristite maksimalnemu užitku v prid.

Naj se vam ne mudi

Orgazem bo s prej omenjenimi predpripravami hitro dosegljiv, a to naj ne bo vaš cilj. Vaš cilj naj bo slowgazem, kar pomeni, da zavlačujte, kolikor se le da. Bodite pozorni na svoje telo, na dihanje, na bitje srca.

Ko začutite da se bliža konec, upočasnite stimulacijo in odlašajte z vrhuncem. Časa imate dovolj, da se do končne eksplozije pripeljete resnično počasi. Verjemite, potrpežljivost bo nedvomno poplačana.

Preberite še: Resnica o pretiravanju z vibratorjem

Morda vas zanima tudi: To so najboljši trenutki za samozadovoljevanje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)