Jasni znaki, da ima ljubico

Poglejte, katera obnašanja z dokajšnjo gotovostjo pričajo o njegovi nezvestobi.

29.6.2022 ob 8:44 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Jasni znaki, da ima ljubico

Nenadoma vas je prevzel nekakšen občutek, da v vajini zvezi ni vse v najlepšem redu. Vedno manj se pogovarjata, on potrebuje vse več prostora in časa zase, njegovega telefona že dolgo niste videli ter vse pogosteje ga zalotite, kako se opazuje v ogledalu.

Zdi se vam, da vam nekaj skriva in najbrž vas občutek ne vara. A ker bi se zagotovo radi, preden to temo načnete na štiri oči, prepričali, da se za vašim hrbtom v resnici nekaj kuha, ga najprej samo opazujte. So namreč stvari, ki ga izdajajo, da ima ljubico. Katere so najbolj zgovorne, razkriva portal 24sata.hr.

Skriva svoj telefon

Prej je na telefonske klice vedno odgovarjal v vaši družbi, sedaj pa vam na različne načine daje vedeti, da potrebuje zasebnost. Takoj, ko stopite v prostor, v katerem on telefonira, se umakne drugam ali konča klic, nikamor več ne gre brez telefona ter stalno pogleduje na zaslon.

Vse to so opozorila, da vam nekaj skriva in tisto nekaj najbrž ni prijetno presenečenje.

Velikokrat ga ni doma

Nenadoma je zelo obremenjen z delom. Zato od doma odhaja zgodaj zjutraj ter se vrača pozno zvečer. Ali velikokrat zapušča dom in si pri tem izmišljuje smešne izgovore: malo moram na zrak, dobim se s prijateljem, skočim do trgovine in podobne besede, ki jih prej niste od njega slišali nikoli, najbrž upravičujejo vaš dvom.

Sploh, če vas ob tem, ko odhaja na večerne sprehode ali pijače s prijatelji, nikoli niti povabi ne s seboj.

Namerno izziva spore

Mnogi prešuštniki namerno izzivajo spore. Samo zato, da lahko ob njih demonstrativno odidejo ter da seboj loputajo z vrati.

Če se vam zdi, da se zadnje čase velikokrat prepirata zaradi povsem banalnih zadev ter iz muhe dela slona, je to lahko še eno opozorilo, da so dramatični odhodi od doma po sporu zgolj priložnost za njegov beg v drug objem.

V spalnici se obnaša drugače

V tem primeru velja sledeče: bodite pozorni na spremembe. Če sta prej redno seksala, po novem pa nima več ne volje in ne želje po telesni ljubezni z vami, strasti kaj lahko teši drugje.

Če prej nista bila ravno aktivna med rjuhami, sedaj pa se kreše domala vsak večer, ob tem pa premore še nove tehnike in prijeme, je tudi to lahko opozorilo.

Sprememba v seksualnem obnašanju velikokrat izvira iz dejstva, da se nekaj kuha ob strani.

Nenadoma veliko da na videz

Začel je hoditi v telovadnico, kupil si je nova oblačila, celo kozmetiko, pri frizerju sedi vsaka dva tedna, skratka, skoraj ga ne prepoznate več.

To so prav za prav najočitnejši znaki, da se v njegovem življenju nekaj dogaja in tisto nekaj vam najbrž ne bo všeč. A preden napadete s težkim orožjem, se o njem skušajte pogovoriti na miren način.

Kajti s pravo taktiko boste kljub temu, da vam natika rogove, ohranili veliko svojega dostojanstva.

Preberite še: Partner si dopisuje z drugo. Je to prevara?

Morda vas zanima tudi: Serijska ljubica svetuje: počnite to in nikoli vas ne bo prevaral


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)