Horoskop: 5 najbolj perverznih znakov (z najbolj umazanimi mislimi)

Rojeni v nekaterih astroloških znakih slovijo po neomejeni spolni domišljiji.

12.5.2022 ob 1:03 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 5 najbolj perverznih znakov (z najbolj umazanimi mislimi)

V prid zabave so nekateri pripravljeni izdatno premikati meje. Tudi, kar zadeva seksa. Obstajajo astrološki znaki, ki glede seksualnosti ne poznajo nobenih zadržkov in si v postelji upajo domala vse. Vas zanima, kateri so najbolj perverzni znaki zodiaka?

1 Škorpijon

V ozvezdju škorpijona rojene osebe premorejo izjemno seksualno energijo in njihovi možgani so neprestano zaposleni z umazanimi mislimi. Res je, da v pogovorih to le redko priznajo, jasno pa se njihov neomejeni um pokaže med rjuhami.

Tedaj škorpijonom popustijo vse zavore in zaradi močnega spolnega apetita v družbi kompatibilnega partnerja odkrivajo dimenzije seksa, o katerih drugi ne bi niti razmišljali.

2 Oven

Oven v življenju najbolj ceni zabavo. V spalnici ni prav nič drugače. Rojeni v tem znaku sicer vedo, kdaj je treba biti resen in odrasel, vedo pa tudi, kdaj je čas za norčije.

Obožujejo zabaven seks in so pripravljeni potrpežljivo čakati, kdaj bo končno nastopila priložnost za sproščanje njihove domišljije. Polni so izvirnih idej, znajo presenetiti in jim je povsem jasno, kaj početi, da bi očarali partnerja.

3 Lev

Rojeni v tem znaku združujejo seks in druge plati življenja na način, da se drugi sprašujejo, kako jim to uspeva. Premorejo ogromno strasti, vedno so odprti za nove ideje in prijeme, najraje pa se spuščajo v erotične igrice, v katerih izpolnjujejo partnerjeve fantazije.

Obožujejo erotično spodnje perilo, seksualne igračke, ne zavrnejo nespodobnega povabila na javnem mestu. Skratka, levi vedo, kako potešiti svoje in strasti ljubimca.

4 Rak

Raki v sebi skrivajo močno seksualno energijo. In ko ta enkrat eksplodira, letijo iskre po vsem prostoru ali še dlje. S takšno intenziteto nemalokrat prijetno presenetijo izbranca ali izbranko in upravičeno nosijo oznako enega od najbolj perverznih znakov.

Čeprav tega nikoli ne bi priznali, se rakom seks zelo pogosto podi po glavi. Domišljija v to smer jim deluje s polno paro in ko pride priložnost, ne oklevajo ter jo hitro spustijo na plano.

5 Dvojček

Seks igra v življenju dvojčkov pomembno vlogo. V bistvu bi lahko rekli, da je zanje najpomembnejša stvar v življenju.

Takoj, ko jim postane malo dolgčas, odtavajo v svet erotike, si zamišljajo nore poze, perverzne prijeme, razmišljajo o spolnih igračkah, svinganju, sado-mazo igricah in še marsičemu. Tudi pornografija zanje ni tuja in se radi pozabavajo z njo.

Po naravi so radovedni, zato z veseljem širijo obzorja na vseh področjih ter tako kot drugje, tudi glede seksa ne ostanejo zgolj pri teoriji.

Povzeto po portalu knowinsiders.com

Preberite še: Erotična igrica za popestritev: vezanje za začetnike

Morda vas zanima tudi: 10 najpogostejših spolnih fantaziji - Uganete, katera presenetljivo vodi?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)