Horoskop: Astrološki znaki, ki so vedno za seks (njih nikoli ne boli glava)

Rojeni v nekaterih astroloških znakih so vedno pri volji za erotično doživetje.

16.2.2021 ob 5:35 | Foto: Katarzyna Bialasiewicz/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki so vedno za seks  (njih nikoli ne boli glava)

Če bi lahko, bi med rjuhami preživeli večji del dneva. In med tem ne bi spali, da ne bo pomote. Kajti, rojeni v nekaterih astroloških znakih premorejo res močan libido ter so vselej pri volji za seks. Takšnih in drugačnih izgovorov ne poznajo, skratka, njih nikoli ne boli glava. Kateri štirje pa so najbolj živahni? Takole jih niza Miss7.

Škorpijon

Njegov sloves je vsem dobro znan: on je seksi, v postelji nenasiten ter v sebi skriva neusahljiv vir spolne energije. In ne samo to, zanj praktično ni meja. Njega ni strah prijemov, ki odstopajo od običajnih norm, on si upa premikati meje in predvsem, on seksu nikoli ne reče ne. Ter s svojim neustavljivim šarmom tudi pri drugi strani brez težav prežene pomisleke in zadržke.

Oven

Znamenje, ki ga označuje zvrhana mera energije, kar se odraža na vseh področjih življenja, spolnost pri tem ni izvzeta. On je prava seks bomba. Ne samo, da se nikoli ne utrudi in ne naveliča, tudi njegova domišljija in pripravljenost na avanture govorijo dobremu seksu z njim v prid. Kajti pri ovnu vloge ne igra le kvantiteta, temveč je pomembna tudi kvaliteta.

 

Bik

Bik sicer na prvi pogled deluje zadržano in nekoliko odmaknjeno, a ko gre za spolni odnos, sprosti vse zavore in pokaže svojo divjo, nenasitno plat. Telesna ljubezen in vsak fizični stik v njegovem življenju igrajo pomembno vlogo, zato jim namenja veliko časa in nikoli ne izpusti trenutka za razvajanje.

Lev

Lev erotičnega povabila nikdar ne zavrne. Ker hoče, tako kot na vseh drugih področjih, vselej navdušiti partnerja, tudi v postelji poskrbi, da njegove sposobnosti ne ostanejo spregledane. Sramežljivosti ne pozna, uživa v vseh mogočih pozah, na tekočem je z najnovejšimi seksi trendi, skratka, skupaj z močnim libidom tistega, s katerim se zabava med rjuhami, zagotovo ne razočara.

Preberite še: Horoskop: Ti astrološki znaki kot bi mignili prebolijo razhod

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Rojeni v teh znakih ne bodo nikoli varali


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)