Horoskop: Astrološki znaki, ki si upajo storiti prvi korak

Rojeni v nekaterih astroloških znakih si upajo odkrito pokazati, da jim je nekdo všeč.

18.2.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki si upajo storiti prvi korak

S kotičkom očesa opazite srčkanega junaka, ki na klopci v parku preživlja prosti čas. Kaj boste storili? Šli mimo njega in upali, da vas opazi tudi on ali pogumno pristopili k njemu in ga vprašali, ali morda ve, koliko je ura, ker se vam je izpraznil telefon ter tako začeli igro osvajanja?

Odvisno od vašega značaja in tudi od astrološkega znaka, v katerem ste rojeni. Če ste v sledečih, ki jih Thoughtcatalog označuje kot najbolj pogumne, boste najbrž vi storili prvi korak.

Kozorog

Kozorogi imajo preveč dela in obveznosti, da bi samo čakali, da se jim simpatija približa ter jih ogovori. In ker veliko dajo na prvi vtis, jih ni sram ali strah pokazati, kadar jih nekdo resnično zanima.

Ko torej nekdo pritegne njihovo pozornost, ne oklevajo temveč ukrepajo tako, kot se njim zdi edino logično ter pravilno.

Strelec

Še eno pogumno in neobremenjeno znamenje, ki nima časa čakati, da bi se iskrice razplamtele v ogenj. Oni nimajo nobenih težav pri navezovanju stikov, zlasti ne, kadar jim je nekdo resnično všeč.

 

Prvi korak je zato praviloma vedno njihov.

Oven

Ovni ne poznajo ne zadržkov, strahu in ne sramu. Ne glede na to, za kakšne odnose gre, oni preprosto ravnajo po občutku.

Kadar jim ta govori, da bi nekdo lahko bil njihova sorodna duša, to brez oklevanja hitro preverijo.

Lev

Levi praviloma dobro vedo, kaj hočejo in tudi, kako to dobiti. Ko gre za osvajanje in zapeljevanje ni nobenega dvoma, da posežejo po zvezdah in zato prvi ogovorijo nekoga, s katerim si pošiljata vroče poglede ter tople nasmehe.

Kajti vsaka zamujena priložnost je za njihov ego velik udarec, tega pa nočejo tvegati.

Bik

Bik je na prvi pogled zadržan in se raje drži bolj zase, a ko mu je nekdo všeč, to nedvomno pokaže in če pravega odziva ni, tudi pristopi.

Res je sicer, da ne hiti in dobro premisli, preden gre v akcijo, a ko ga oseba od daleč povsem očara, zagotovo počasi in subtilno stori prvi korak.

Dvojček

Družabni dvojčki nove odnose snujejo kot za šalo ter hitro širijo krog prijateljev.

Tudi v romantičnih odnosih nastopajo neustrašno ter spontano in s svojim pristopom nekomu, ki jim je všeč, to zagotovo dajo vedeti.

Preberite še: Horoskop: O čem astrološki znaki lažejo na začetku zveze

Morda vas zanima tudi: Trije ključni koraki osvajanja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)